"Θέλουμε τη νίκη για να πάμε τελικό"

από AllAboutARIS

Ο Οκάρο Ουάιτ αφήνει την ήττα από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν και το μυαλό του πλέον είναι στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναικό.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ
Ο Αμερικανός άσος του ΑΡΗ είπε αρχικά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά. Παίζαμε στην έδρα τους, οι δύο ομάδες προσπάθησαν και έπαιξαν δυνατά. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα” και συμπλήρωσε: “Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα σε όλες τις περιόδους. Έκαναν ένα σερί στην τελευταία περίοδο και προηγήθηκαν με εννέα πόντους. Ήταν δύσκολο να αντεπιτεθούμε όταν παίζεις με μία τόσο καλή ομάδα και στην έδρα τους. Θα τους αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας και θα είναι επίσης ένα δυνατό παιχνίδι”.

Αναφορικά με τον χρόνο που έχουν για τον αγώνα με τον Παναθηναικό εν μέσω Χριστουγέννων και αν ειναι αρκετός είπε: “Ναι νομίζω ότι είναι. Στο τέλος της ημέρας είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα καταφέρουμε. Θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και θα προετοιμαστούμε για έναν ακόμα δυνατό αγώνα με τον Παναθηναικό. Θέλουμε τη νίκη για να πάμε στον τελικό”.

Προτεινόμενα Άρθρα