Συνεχίζεται ομαλά η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων του Last 32

από AllAboutARIS

Αντιμετωπίστηκαν τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν

Ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί πλεον να προμηθεύεται απρόσκοπτα το πακέτο εισιτηρίων που έχει διαμορφωθεί για την φάση του Last 32  του Eurocup, καθώς τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες διορθώθηκαν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ,αναφέρει:«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι, μετά την αντιμετώπιση κάποιων τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν, σήμερα Πέμπτη (24/12) συνεχίζεται κανονικά η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για τη φάση του Last 32 του Eurocup, προς όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ, μέχρι τις 17:00 από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 04/01/2016 οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν τη θέση τους στους τρεις προσεχείς ευρωπαϊκούς αγώνες.

Επίσης, από τις 12:00 οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται το πακέτο εισιτηρίων και ηλεκτρονικά, από τη σελίδα viva.gr, αλλά και τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots. Για τη διάθεση του πακέτου μετά το πέρας της σημερινής μέρας, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.»

Προτεινόμενα Άρθρα