«Στέλνουν» τον Μπενίτεθ από τη Ρεάλ, φήμες για Μουρίνιο!

από AllAboutARIS

Όπως μετέδωσε το έγκυρο ραδιόφωνο «Cadena Ser», είναι θέμα χρόνου η απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ, ενώ η «βασίλισσα» μιλά ήδη με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Δυσοίωνο -ή μάλλον ανύπαρκτο- παρουσιάζεται το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ στη Ρεάλ. Με το κλίμα στη «βασίλισσα» να είναι εμφανές ότι δεν σηκώνει τον Ισπανό τεχνικό, αναπτύχθηκε σήμερα μια φημολογία ότι μετράει ώρες στον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, ο έγκυρος ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser» μετέδωσε ότι ο Μπενίτεθ δεν θα είναι προπονητής της ομάδας το 2016 και ότι «θα αποχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες».

Αφού αναφέρθηκε, λοιπόν, ως αιτιολογία ότι «η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι αναπάντεχη και οι παίκτες δεν τον θέλουν», σημειώθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ούτε καν στις 30 Δεκέμβρη που οι «μερένγκες» αντιμετωπίζουν τη Σοσιεδάδ.

Παράλληλα στην ίδια εκπομπή ακούστηκε ότι η Ρεάλ έχει ήδη δρομολογήσει τις εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του, έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Διότι ο Πορτογάλος δεν είχε αποχωρήσει με βελούδινο τρόπο, ωστόσο η προσωπικότητά του θεωρείται ότι μπορεί να ανατρέψει το κλίμα στ’ αποδυτήρια.

Προτεινόμενα Άρθρα