Έβδομη σερί υποψηφιότητα για Γκάλη στο Hall of Fame

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Γκάλης για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα είναι υποψήφιος για το Hall of Fame, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, κάτι μοναδικό που δείχνει το μέγεθος του στις Η.Π.Α

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών είναι υποψήφιος για το Hall Of Fame από το 2009 και κάθε χρόνο είναι στην σχετική λίστα. 
Ο “Νικ” της εποχής του “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ” θα έχει απέναντι του σπουδαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ όπως ο Βλάντε Ντίβατς, ο Βλάντιμιρ Κοντρασίν, ο Τόνι Κούκοτς, ο Γιάο Μινγκ, ο Ντίνο Ράτζα, ο Λόλο Σάινθ, ο Τόγκο Σοάρες, ο Ράνκο Ζεράβιτσα, ο Μάρκος Λέιτε, ο Ταλ Μπρόντι και άλλοι.
Από την σχετική λίστα μόνο ένας θα είναι ο μεγάλος… τυχερός ενώ το όνομα του θα γνωστό στην διάρκεια του FINAL FOUR του NCAA, στις 4 Απριλίου στο Τέξας.

Από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν για την “τάξη του 2016” είναι ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ο Άλεν Άιβερσον, ο Κρις Ουέμπερ ο Μαρκ Αγκουάιρ, ο Τόμ Ίτζο, ο Μαρκ Πράις, αλλά και ένας πρώην παίκτης του ΑΡΗ για έναν μόνο αγώνα,ο Ρέτζι Θίους, που έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου το 1993 απέναντι στον Παναθηναϊκό που είχε παίκτη τον Νίκο Γκάλη.

Προτεινόμενα Άρθρα