Κοντά στα παιδιά και τους αστέγους ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Αντιπροσωπεία του ΑΡΗ, μαζί με εκπροσώπους της εταιρείας Stoiximan.gr, θα επισκεφτούν σήμερα το απόγευμα (18:00) τις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, όπου θα μοιραστούν δώρα και τρόφιμα στα παιδιά.

Εβδομάδα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι αυτή που διανύουμε για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ ενόψει των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που βρίσκονται από σήμερα σε ρεπό, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (28/12).

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ, όπως είναι γνωστό, την επόμενη Τετάρτη (30/12) θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:30).

Τα έσοδα από τα εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα του Ευόσμου θα δοθούν στο Νίκο Κυζερίδη (τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες). 

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ, μαζί με την Stoiximan.gr, κοντά στα παιδιά και στους άστεγους

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και στέκεται διπλά στα παιδιά, αλλά και στους συνανθρώπους μας.

Εναρμονισμένο στο κλίμα των εορταστικών ημερών, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ, σε συνεργασία με την εταιρεία Stoiximan.gr, ετοιμάζει μια σειρά από δράσεις, προκειμένου να μοιράσει αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά, αλλά και ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτών των δράσεων, ως γνωστόν, σήμερα το απόγευμα, στις 18:00, αντιπροσωπεία της ομάδας, μαζί με εκπροσώπους της Stoiximan.gr,  θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, όπου θα μοιραστούν δώρα και τρόφιμα στα παιδιά.

Αύριο, Τρίτη (22/12), στις 13:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, πάντα σε συνεργασία με την εταιρεία Stoiximan.gr, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, σχετικά με την πρωτοβουλία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ για τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε άστεγους μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Προτεινόμενα Άρθρα