Ο Κόκε βασικός, ο ΑΡΗΣ… παραγωγικός

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αν και ανέτοιμος, ο Ανδαλουσιανός κάνει έως ένα βαθμό την διαφορά για τον ΑΡΗ

Η χθεσινή νίκη επί του Εβρου Σουφλίου με 5-0, ήταν η πιο παραγωγική εμφάνιση του φετινού ΑΡΗ, με το 4-1 απέναντι στην Θύελλα Φιλώτα να ακολουθεί. Κοινός παρανομαστής και των δύο αγώνων; Ο Σέρχιο Κόκε.

Μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Φλώρινας, ο Ισπανός πήρε ξανά φανέλα βασικού και αγωνίστηκε για ακόμη ένα ολόκληρο 90λεπτο.  Σύμπτωση ή όχι, ο ΑΡΗΣ… έβγαζε πάλι φωτιές στην επίθεση και η «σούμα» δείχνει ότι με τον Ισπανό στην βασική σύνθεση του, έχει πετύχει 9 γκολ σε δύο παιχνίδια, στα οποία φρόντισε να βάλει την «σφραγίδα» του με 2 τέρματα. 

Σύμπτωση, συγκυρία, τύχη ή απλά… ο Κόκε, ο οποίος αν και ανέτοιμος, είναι φανερό ότι δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα επιθετικά, με την γρήγορη σκέψη του και το σωστό μοίρασμα της μπάλας, στον κατάλληλο παίκτη και τον κατάλληλο χρόνο, χωρίς να χάνει φυσικά και την επαφή με τα δίχτυα.

Στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε ως βασικός, το δεδομένο είναι ότι ο ΑΡΗΣ ήταν πιο παραγωγικός από ποτέ, όσον αφορά την φετινή χρονιά. Μένει να φανεί αν θα συνεχίσει έτσι και στο υπόλοιπο της σεζόν, η οποία για τον Ισπανό αποτελεί ουσιαστικά μία προετοιμασία για την επόμενη χρονιά, που θα βρει τον ΑΡΗ στην Φούτμπολ Λιγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα