Μόνο για εξαιρετική περίπτωση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λογικά α συνεχίσει ως έχει το ρόστερ, μέχρι το τέλος της σεζόν

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αρκετός λόγος για ενδεχόμενη ενίσχυση του ΑΡΗ, ειδικά από την στιγμή που πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Οι πιθανότητες ωστόσο δεν φαίνονται πολλές, κάτι που επιβεβαιώσε και ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός εμπιστεύεται το υπάρχον ρόστερ και το άφησε να εννοηθεί εμμέσως στις χθεσινές του δηλώσεις, στο πλαίσιο των οποίων τόνισε ότι δύσκολα η ομάδα θα κινηθεί για κάποιον παίκτη τον Ιανουάριο.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν προσφέρεται για κινήσεις ουσίας, αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες και περισσότερο γίνονται διορθωτικές κινήσεις από τις ομάδες στην διάρκεια της. Ο ΑΡΗΣ δεν δείχνει να έχει ανάγκη από τέτοιες, αφού και η έλλειψη εναλλακτικών επιλογών σε κάποιες θέσεις (π.χ. στο δεξί άκρο της άμυνας), καλύπτεται εκ των έσω, με παίκτες που έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις. 

Ετσι λοιπόν, με την διαφορά στο +10 και εφόσον δεν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, που να πληροί τα θέλω της τεχνικής ηγεσίας, ο ΑΡΗΣ αναμένεται να προχωρήσει ως έχει μέχρι το φινάλε της χρονιάς, όταν και θα παρθούν οι αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. 

Προτεινόμενα Άρθρα