Ξέσπασμα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή στις καλές kai πειστικές εμφανίσεις για τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Μόλις μία επέμβαση για τον 27χρονο τερματοφύλακα, στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο υπόλοιπο παιχνίδι περιορίστηκε σε ρόλο θεατή.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, με καλά ανεβάσματα. Στο 28′ έβγαλε ωραία σέντρα στον Πόι στο πρώτο δεκάρι, ενώ το επίσης καλό γέμισμα του στο 45′ δεν αξιοποιήθηκε σωστά από τον Κυβελίδη

ΣΑΜΑΡΑΣ: Σταθερός ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μαζί και με την υπόλοιπη ομάδα, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα. Εχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο 71′, με την κεφαλιά μετά το γκολ του Τάτου

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά από δύο παιχνίδια και στα πρώτα 45 λεπτά αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας, όποτ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα από τους επιθετικούς του Σουφλίου. Στην επανάληψη ο Αναστόπουλος τον πέρασε στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού έχει καλά ανεβάσματα και σε ένα από αυτά σέντραρε στον Κωνσταντινίδη για το 5-0.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Δεν φάνηκε αρκετά στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, αφού ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε κυρίως από την δεξιά πλευρά. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Βουτσιά

ΡΟΒΑΣ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον έμπειρο μέσο, έχοντας περισσότερες ευθύνες στα χαφ, αφού ο Τάτος ανέβαινε ψηλά. Από τον ίδιο ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ του ΑΡΗ, με την ωραία κάθετη μπαλιά στον Ν’ Λουντούλου.

ΤΑΤΟΣ: Ενα ακόμη παιχνίδι με πολλές πρωτοβουλίες για τον αρχηγό του ΑΡΗ, ο οποίος αγωνίστηκε στα χαφ. Συνεργάστηκε καλά με τον Κόκε, έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Πόι (76′), ενώ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο 68′.

Ν’ ΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Ο Γάλλος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και τις καλές εμφανίσεις, αγωνιζόμενος κυρίως από την δεξιά πλευρά. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, πάτησε περισσότερο περιοχή και… σέρβιρε στον Κυβελίδη για το 2-0.Στο 22′ έφτασε κοντά και στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΟΪ: Ο Αργεντινός έτρεξε αρκετά και συμμετείχε ενεργά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, χωρίς ωστόσο να κάνει το κάτι παραπάνω.

ΚΟΚΕ: Δεύτερο παιχνίδι που ο Ισπανός αγωνίζεται για 90 λεπτά, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Πέτυχε το πρώτο γκολ, είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Κυβελίδη και συνέβαλε στην ανάπτυξη της ομάδας με το γρήγορο παιχνίδι του.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Αγωνιζόμενος στην φυσική του θέση για πρώτη φορά φέτος, ο έμπειρος επιθετικός έκανε το καλύτερο του φετινό ματς. Οι συμπαίκτες του τον έψαχναν συνεχώς με γεμίσματα, κυρίως από τα δεξιά, πέτυχε δύο γκολ, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον ακόμη ένα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Πέρασε στο 39′ αντί του τραυματία Ρόβα, στα χαφ, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε στα στόπερ, με καλή παρουσία γενικότερα.

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Μπήκε στο 46′ αντί του Τσουμάνη και αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν ταλαιπωρήθηκε αρκετά αμυντικά, αφού το Σουφλί έκανε επιθέσεις κυρίως από τον άξονα, ενώ επιθετικά ήταν σταθερός

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Μπήκε στο 67′ αντί του Κυβελίδη, έψαξε το γκολ όπως κάνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται και τελικά το πέτυχε στο 87′, με καλή τοποθέτηση μέσα στην περιοχή.

Προτεινόμενα Άρθρα