Κωδικός… αντίδραση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεδομένες απουσίες για τους «κίτρινων», αυτές των τραυματιών Γεωργιάδη, Ραούλ Μπράβο και Παυλίδη.

Ο ΑΡΗΣ αποχαιρετάει σήμερα επίσημα (υπάρχει και το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα στις 30/12) το 2015, φιλοξενώντας τον Εβρο Σουφλίου στις 15:00, για την 17η και τελευταία αγωνιστική, του 1ου γύρου της Γ’ Εθνικής.

Η ήττα στην Δράμα μεσοβδόμαδα, έφερε προβληματισμό αλλά όχι και απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, η οποία βλέπει τον αγώνα με τους Θρακιώτες, ως πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γεωργιάδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από νέες ενοχλήσεις στο πόδι, μετά και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε απέναντι στην Δόξα. Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ρόβα, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά είναι στο χέρι του Αναστόπουλου αν θα τον χρησιμοποιήσει τελικά ή θα τον προφυλάξει.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτης Χατνάκης άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Καρέν και Ευφραιμίδη, ενώ καλείται να διαχειριστεί και την απουσία του Μεμέτ Εμρέ, ο οποίος προσφάτως αποχώρησε από το Σουφλί.

Προτεινόμενα Άρθρα