"Τεστ για μας τα ντέρμπι στην Αθήνα"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του γηπέδου και ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΑΡΗ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Οκάρο Ουάιτ:

Για τον αγώνα και την εύκολη επικράτηση του ΑΡΗ: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι από μεριάς μας, μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα και απολαύσαμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας”.

Για την ατομική του απόδοση: “Μπήκα καλά στο παιχνίδι και οι συμπαίκτες μου με έψαχναν συνεχώς. Μου έλεγαν να σουτάρω σε κάθε ευκαιρία και είχα τη δυνατότητα να βρω ρυθμό από νωρίς. Ήταν μία καλή εμφάνιση και εμπειρία για μένα”.

Για τους συνεχόμενους πόντους που πέτυχε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου: “Στα αποδυτήρια ο κόουτς Σάββας (σ.σ. Καμπερίδης) μου είπε όταν βρίσκω ευκαιρία για σουτ να το παίρνω, το ίδιο μου έλεγαν και οι συμπαίκτες μου οπότε αυτό με βοήθησε να πάρω τα σουτ με καλή ψυχολογία”.

Για το αν τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αποτελούν ένα κρας τεστ για τον ΑΡΗ: “Αναμφίβολα θα είναι ένα μεγάλο και δύσκολο τεστ να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύο ομάδες στην Αθήνα. Θα ξεκινήσουμε άμεσα την προετοιμασία, θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα και θα δούμε το αποτέλεσμα”.

Για την εμφάνιση του Τάσου Δήμα: “Ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Θέλαμε για αρκετό καιρό να τον δούμε να σκοράρει, αλλά αυτός επιλέγει συνήθως να πασάρει παρά να σουτάρει. Έκανε το κλέψιμο και βρέθηκε μόνος του με το καλάθι, σούταρε και σκόραρε. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή”.

Προτεινόμενα Άρθρα