"Αποφασισμένοι για το καλύτερο"

από AllAboutARIS

Ο γκαρντ του ΑΡΗ τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη και αποφασισμένη να διεκδικήσει ότι καλύτερο από τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά, τα όσα είπε μετά τον αγώνα ο Θόδωρος Ζάρας:

Για τον αγώνα κι αν ήταν εύκολο ή τον έκαναν εύκολο με την εμφάνισή τους: “Στα χέρια μας είναι αν το παιχνίδι θα είναι εύκολο ή όχι. Μπαίνουμε πάντα σοβαροί, είναι κάτι που πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα και το κάνουμε. Με όπλο την άμυνά μας, είχαμε ένα εύκολο απόγευμα”.

Για την σωματική και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας ενόψει των δύο ντέρπι που ακολουθούν: “Είμαστε πολύ καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Είναι ευχάριστο ότι ο κόουτς έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τον χρόνο σε όλους τους παίκτες, ειδικά για τους μικρούς που δουλεύουν πολύ και με ατομικές προπονήσεις κάθε πρωί”.

Για το αν αλλάζει κάτι στην προετοιμασία λόγω της κρισιμότητας των δύο επόμενων αγώνων: “Υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο απέναντι σε αυτές τις δύο μεγάλες ομάδες. Η προετοιμασία μας όμως είναι η ίδια για κάθε αγώνα, δεν αλλάζει κάτι. Πάμε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% και ότι βγει”.

Για το αν θεωρεί κάποιο από τα δύο παιχνίδια πιο σημαντικό: “Νομίζω ότι πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γιατί η νίκη θα έχει ιστορική σημασία”.

Για τον όμιλο του ΑΡΗ στο Eurocup: “Είδαμε ποιες είναι οι ομάδες με τις οποίες θα παίξουμε, αλλά θα ασχοληθούμε περισσότερο αργότερα. Τώρα έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και προετοιμαζόμαστε για αυτά”.

Προτεινόμενα Άρθρα