Live: ΑΡΗΣ-Απόλλων Πατρών (82-50 Τελικό)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Απόλλων Πατρών στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής με μοναδικό στόχο τη νίκη για να κατέβει με την καλύτερη ψυχολογία στην Αθήνα για τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που ακολουθούν.

Μετά την σπουδαία επιτυχία της κατάληψης της πρώτης θέσης στον Δ’ όμιλο του Eurocup, ο ΑΡΗΣ καλείται να “προσγειωθεί” στην ελληνική πραγματικότητα και να αποφύγει τις κακοτοπιές απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών που αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, ενώ θα έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στο τέλος επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα στερηθεί για ακόμα μία φορά των υπηρεσιών του Βασίλη Ξανθόπουλου και του Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ενώ για τους Πατρινούς όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Βεργίνης που θα προφυλαχθεί ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα με το Λαύριο. Σε αντίθεση με τον Έλληνα γκαρντ του Απόλλωνα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Καραμο Τζαουαρα που θα κάνει ντεμπούτο σήμερα. Ο Αφρικανός με νορβηγικό διαβατήριο ήρθε για να ενισχύσει τη ρακέτα των φιλοξενούμενων και μαζί με τους Ντίλαρντ και Σάντλερ που αποκτήθηκαν κι αυτοί πριν λίγες εβδομάδες έχουν αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο των Πατρινών.

Το AllAboutARIS θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα καθώς και το ρεπορτάζ πριν και μετά τη λήξη του. Μείνετε συντονισμένοι…

Προτεινόμενα Άρθρα