Άρχισε τις επενδύσεις

από AllAboutARIS

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείων θα γίνει σύντομα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που αποφάσισε να επενδύσει το ποσό των 37 εκατ. ευρώ στη δημιουργία τεσσάρων νέων ξενοδοχείων που θα φέρουν το εμπορικό του λογότυπο.

Την επόμενη ημέρα μετά το τέλος της σπουδαίας καριέρας του, προσπαθεί να φροντίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που επέλεξε να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του τουρισμού, αποκτώντας τα δικά του ξενοδοχεία. Ο Ρονάλντο δε θα είναι μόνος του σε αυτό το εγχείρημα, αλλά θα έχει στο πλάι του τον ξενοδοχειακό όμιλο Pestana, τον μεγαλύτερο στο είδος του στην Πορτογαλία. Τα δύο πρώτα ξενοδοχεία θα ανοίξουν το επόμενο έτος στο πορτογαλικό νησί της Μαδέρας, ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, καθώς και στη Λισαβόνα. Το τρίτο και το τέταρτο θα χτιστούν σε Μαδρίτη και Νέα Υόρκη και θα ανοίξουν τις πύλες τους το 2017.

Για τον Κριστιάνο δεν πρόκειται απλά για άλλη μία εμπορική συνεργασία ή έναν τρόπο για να πολλαπλασιάσει τα χρήματά του. Στην επίσημη παρουσίαση του επιχειρηματικού πρότζεκτ, υπερτόνισε τη σπουδαιότητα που έχει για τον ίδιο και την οικογένειά του αυτή η προσπάθεια. Ο 30χρονος Ρονάλντο δήλωσε: «Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο της ζωής μου. Είναι μία επένδυση σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα από το ποδόσφαιρο, αλλά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο σκοπός μου είναι εξασφαλίσω το μέλλον το δικό μου και του γιου μου».

Ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου θα επενδύσει το ήμισυ του συνολικού ποσού (75 εκατ. ευρώ) που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του έργου, με το υπόλοιπο να προέρχεται από τα ταμεία του Pestana Group. Οι άνθρωποι του ομίλου θα προσθέσουν επίσης την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, με τον επιθετικό της Ρεάλ να δίνει στα ξενοδοχεία το παγκοσμίως γνωστό «CR7», το εμπορικό του λογότυπο και σήμα κατατεθέν.

«Είμαι ένας φιλόδοξος άνθρωπος και μαχητής», είπε ο Ρονάλντο. «Προφανώς όλο αυτό είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος για εμένα. Ο κόσμος μου είναι το ποδόσφαιρο, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν κρατάει για πάντα».

Προτεινόμενα Άρθρα