Σοβαρός και μακριά από… εκπλήξεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξανθόπουλος και Τσούπκοβιτς, οι δύο απουσίες για τον Δημήτρη Πρίφτη

Ο μπασκετικός ΑΡΗΣ βάζει στην άκρη, για την ώρα, τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και στρέφει την προσιχή του εντός των συνόρων, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας. 

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση της πρωτιάς στον 4ο όμιλο του Γιούροκαπ, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη υποδέχονται τους Πατρινούς, για το όγδοο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν, πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για τους αγώνες με Ολυμπιακό (πρωτάθλημα) και Παναθηναϊκό (Κύπελλο).

Ο κόοουτς του ΑΡΗ, πέραν της δεδομένης απουσίας του Τσούπκοβιτς, καλείται να διαχειριστεί σε ένα ακόμη ματς το κενό του τραυματία Ξανθόπουλου, το οποίο αναμένεται να καλύψουν Δίπλαρος και Φλιώνης. Ο Πρίφτης περιμένει σοβαρότητα και αγωνιστική προσήλωση από τους παίκτες του, αφού ο Απόλλωνας είναι ανεβασμένος και ικανός για… εκπλήξεις. 

Η ομάδα του Κώστα Μέξα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (Κηφισιά και ΠΑΟΚ) και θα παίξει χωρίς άγχος στο Παλέ, κάτι που αυτόματα την καθιστά επικίνδυνη, όχι όμως φυσικά και τον αντίπαλο-φόβητρο για τον σοβαρό ΑΡΗ. 

Προτεινόμενα Άρθρα