"Πρώτος στόχος είναι η νίκη"

από AllAboutARIS

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, Κώστας Κωνσταντινίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAoutARIS On Air και μίλησε για τον νέο του ρόλο στις ομάδες Κ-15 και Κ-17 και για την φετινή πορεία του ΑΡΗ στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παλαίμαχος άσσος:

Για το νέο του ρόλο στον ΑΡΗ:

“Είμαι υπεύθυνος στην Κ-15 και την Κ-17 κι έχω αναλάβει να παρακολουθώ τα παιχνίδια των παιδιών. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια, βάλαμε τα πράγματα σε μια σειρά, μοιράσαμε τα τμήματα στον Ερασιτέχνη και αυτό το κομμάτι ανήκει σ’ εμένα”.

Για τον αν ο Θόδωρος Καρυπίδης θα συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια:

“Όλα αυτά ξεκίνησαν με την συνδρομή του κ. Καρυπίδη. Έπειτα από την υπογραφή του μνημονίου οι δύο ομάδες ανήκουν στην πρώτη ομάδα. Σήμερα ο πρωί βγήκε ο κ. Ψηφίδης και τοποθετήθηκε επί του θέματος. Ξεκινήσαμε μια καλή συνεργασία και συνεχίζουμε”.

Για το επίπεδο των ομάδων:

“Είναι καλό το επίπεδο. Και οι δύο ομάδες μας είναι στις πρώτες θέσεις, παρ’ όλα τα προβλήματα που υπήρχαν. Έχουμε καλά τμήματα, τώρα βάλαμε και μια σειρά διοικητικά , εγώ είμαι ήδη κοντά στα παιδιά, τα παρακολουθώ. Θα έχουμε συναντήσεις σε λίγο καιρό και με τους γονείς για να ξέρουν και αυτοί πως τα πράγματα άλλαξαν, για να συνεργαστούν και αυτοί μαζί μας”.

Για την ήττα του ΑΡΗ στην Δράμα:

“Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είναι φυσιολογικά τα πράγματα. Αυτή η ομάδα δεν έχει δώσει δικαίωμα για ν’ ανησυχούμε; Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες και όλο αυτό το διάστημα συναγωνίζονται τους εαυτούς τους. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα γήπεδα που πηγαίνουμε και παίζουμε”.

Για τους παίκτες του ΑΡΗ που προσπαθούν να βρίσκουν κίνητρο σε κάθε ματς:

“Εμάς μας ενδιαφέρει το πώς θα παίρνουμε τους βαθμούς. Να τα βλέπουμε ρεαλιστικά, ο πρώτος στόχος είναι η νίκη. αν μπορούμε θ βάζουμε 4 γκολ, θα βάζουμε, αν μπορούμε να παίζουμε θα παίξουμε. Στο τέλος της διαδρομής κανείς δεν θ θυμάται τι έγινε στην Δράμα ή στην Χρυσούπολη. Ζητούμενο είναι να τελειώνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με αυτό, να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά και από εκεί και πέρα να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας, για να χτιστεί η ομάδα με περισσότερο χρόνο”.

Για την μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο:

“Είναι πικραμένος ο κόσμος και το ξέρουμε. Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε περισσότερο κόσμο, αλλά τι να κάνουμε… Δεύτερη χρονιά στην Γ΄ Εθνική είναι πολύ σκληρό για τον ΑΡΗ. Ο κόσμος λοιπόν δείχνει την πίκρα του με αυτόν τον τρόπο. Σιγά σιγά, θεωρώ πως οι φίλοι μας θα πρέπει να έρχονται περισσότερο στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρά που υπάρχει στο Παλέ, καλό θα είναι να μεταφερθεί και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο”.

Για το αν ΑΡΗΣ θα βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα στην συνέχεια:

“Το πρόβλημα μέχρι στιγμής ήταν ότι τα παιδιά δεν είχαν παιχνίδι στα πόδια τους. Δεν πρόλαβαν να κάνουν προετοιμασία. Ήδη την βλέπουμε αυτή την βελτίωση. Πριν κάποιο καιρό πηγαίναμε μέχρι το 60, τώρα πρεσάρουμε μέχρι το 90. Πιστεύω πως και μετά την διακοπή θα δούμε την ομάδα ακόμα πιο έτοιμη. Στην ουσία τώρα η ομάδα φορμαρίστηκε προπονητικά”.

Προτεινόμενα Άρθρα