Θέμα με Σάκοτα… γενικώς

από AllAboutARIS

Το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για τις αποφάσεις που θα ληφθούν στην ΑΕΚ, με το μέλλον του Ντούσαν Σάκοτα να φαίνεται ήδη να έχει καθοριστεί, καθώς ο αρχηγός της ομάδας δεν πήγε καν στην προπόνηση της Πέμπτης

Τα σενάρια που υπάρχουν είναι πολλά, αλλά προς το παρόν και μέχρι να ληφθούν οριστικές αποφάσεις, ουδέν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Το μέλλον του Ντράγκαν Σάκοτα θα αποφασιστεί από τον ίδιο και από την ΑΕΚ άμεσα, το μέλλον του Ντούσαν Σάκοτα όμως στην Ενωση, φαίνεται ότι έχει ήδη καθοριστεί. Ο αρχηγός του Δικεφάλου δεν πήγε καν στην προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Πέμπτης και όλα δείχνουν ότι βαδίζει εθελούσια προς την έξοδο.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και μεταφράστηκε στις απαράδεκτες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στο ματς με τη Νεπτούνας του ασκεί τεράστια πίεση και πλέον δεν χαίρεται που παίζει μπάσκετ στην Ελλάδα…

Η απουσία του από την προπόνηση στην οποία ο Ντράγκαν ήταν ωσεί παρών ήταν ένα πολύ ισχυρό μήνυμα κι ένδειξη για τις προθέσεις του.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να αντιστραφεί και ο Ντούσαν Σάκοτα θα γραφτεί στα χρονικά ως ίσως ο μοναδικός αρχηγός ομάδας που εξωθήθηκε σε φυγή από τους ανεγκέφαλους της εξέδρας.

Ακόμα κι ο χειρότερος παίκτης να ήταν (που δεν είναι φυσικά), οι αποδοκιμασίες με τον τρόπο που αυτές διατυπώθηκαν προχθές ήταν ακόμα ένα δείγμα της αρρωστημένης νοοτροπίας που έχει ο Ελληνας σχετικά με τον αθλητισμό, τις ομάδες, τα σύμβολα.

Προτεινόμενα Άρθρα