Μακριά από την έδρα του, έχει θέμα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προβληματίζει η ομάδα, κυρίως στις εκτός έδρας εμφανίσεις της

Η ήττα στην Δράμα από την Δόξα, ήταν η δεύτερη βαθμολογική απώλεια για τον ΑΡΗ την φετινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα πάλι εκτός έδρας. 

Η ομάδα είχε… σκοντάψει στην Χρυσούπολη με τον Νέστο (1-1) για την 7η αγωνιστική και έκτοτε μετρούσε οκτώ συνεχόμενες νίκες. Αυτό όμως μέχρι χθες που ήρθε και η πρώτη ήττα της ομάδας για φέτος. Ενα αποτέλεσμα που έρχεται να επιβεβαιώσει μεταξύ άλλων την προβληματική εικόνα της ομάδας, κυρίως στις εκτός έδρας εμφανίσεις.

Με μία πρόχειρη ματιά στα σκορ και στις εμφανίσεις του ΑΡΗ μακριά από την έδρα του, γίνεται εμφανές ότι οι «κίτρινοι» δυσκολεύονται σε αυτά τα παιχνίδια, άσχετα αν τις περισσότερες φορές έχουν φτάσει στην νίκη. Ενα κλασσικό παράδειγμα είναι το ματς με το Κοκκινόχωμα, όπως και εκείνο με την Κοζάνη, όπου ο Ν’ Λουντούλου σκόραρε λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ερχόμενος από τον πάγκο.

Σε σύγκριση με εκείνους τους αγώνες βέβαια, ο ΑΡΗΣ χθες είχε περισσότερες και κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει και μάλιστα αυτές ήταν αρκετές, άσχετα αν πέταξε το πρώτο ημίχρονο. Η ουσία όμως είναι να βρει δίχτυα, κάτι που δεν έκανε και έτσι ήρθε τελικά η ήττα, που ενδεχομένως να κάνει τον Αναστόπουλο να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. 

Προτεινόμενα Άρθρα