Τον σταμάτησε ο κακός δαίμονας

από AllAboutARIS

Η Δόξα με γκολ του Ντος Σάντος σταμάτησε το σερί του ΑΡΗ και διαμόρφωσε νέα δεδομένα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Πέρσι η Δόξα ήταν αυτή που ουσιαστικά του έκοψε τον δρόμο για να διεκδικήσει την άνοδό του. Φέτος, μπορεί βαθμολογικά, για τον ΑΡΗ να μην διακυβεύονταν πολλά, όμως οι δραμινοί επικράτησαν και πάλι, προσγειώνοντας την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στην πραγματικότητα, αποδεικνύοντας ότι χωρίς προσπάθεια, οι φανέλες από μόνες τους δεν παίζουν. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους κίτρινους που πλέον είναι στο +7 από τον Νέστο και στο +9 από την Δόξα.

Η Δόξα μπήκε με τη φόρα του γηπεδούχου και έπιασε στον ύπνο τον νωθρό ΑΡΗ χάνοντας μέχρι το 20΄ δυο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τη μία με την ωραία κεφαλιά του Γαιδαρτζή που έδιωξε εντυπωσιακά ο Σιδεράκης ενώ το ίδιο έκανε και σε ένα επικίνδυνο σουτ του Κουμπρόγλου. Στα μισά του ημιχρόνου οι κίτρινοι ισορρόπησαν το ματς, πήραν τον έλεγχο και την κατοχή αλλά με εξαίρεση μια καλή εκτέλεση φάουλ του Πόι, δεν απείλησαν την εστία του Μένκα αφήνοντας συνήθως ημιτελείς τις προσπάθειες των Πόι και Ντούνη.

Σε αντίθεση με το πρώτο, ο ΑΡΗΣ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, ήταν πιο δραστήριος και στο δίλεπτο 55΄- 56΄ έχασε δυο καλές ευκαιρίες. Στην πρώτη ο Καπνίδης τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ, ο Πόι έπιασε το σουτ στην κίνηση αναγκάζοντας τον Μένκα να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση. Ο ΑΡΗΣ συνέχισε με αμείωτη ένταση να επιτίθεται αλλά έπεσε πάνω σε ένα εξαιρετικό Μένκα που είπε όχι τόσο στο σουτ του Τάτου στο 65΄ αλλά και σε αυτό του Ρόβα στο 68΄. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι στο 73΄ Ο Ντος Σάντος άνοιξε το σκορ παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του Σιδεράκη στο σουτ του Γαιδαρτζή. Ο Αναστόπουλος μετά την ψυχρολουσία, προσπάθησε με Κόκε που είχε ήδη περάσει στο παιχνίδι αλλά και τον Κυβελίδη δίδυμο με τον Καπνίδη έπαιξε το τελευταίο του χαρτί αλλά η πίεση δεν απέφερε καρπούς αφού οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν μαζικά κρατώντας τη νίκη.

 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Χαριτωνίδης, Βιτλής, Ντουτσαρίδης, Λάσπατζης (66΄ Μουτεσίδης), Ντος Σάντος (87΄Βραμεντζάλης), Στόικος, Κουμπρόγλου (76΄Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης (85΄ Νλουντούλου), Σαμαράς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Καζναφέρης (72΄ Κόκε), Ρόβας, Πόι, Τάτος, Ντούνης (77΄ Κυβελίδης), Καπνίδης

Προτεινόμενα Άρθρα