"Παγώνει" το μεταγραφικό

από AllAboutARIS

Το μεταγραφικό δείχνει να "παγώνει" τουλάχιστον προς το παρόν στον ΑΡΗ όχι μόνο λόγω του σημερινού αγώνα αλλά όπως φαίνεται μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτή είναι όπως φαίνεται η απόφαση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά από έρευνα που έκανε στην ευρωπαική και όχι μόνον αγορά, αποφάσισε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό, ένας παίκτης που να… πρέπει να έρθει στην ομάδα και έτσι αποφάσισε να μην κινηθεί, τουλάχιστον αυτή την στιγμή, θα μία προσθήκη ή αντικατάσταση. 
Η περίπτωση του Λι που έδειχνε να έχει κάποιες πιθανότητες μιας και ήταν αυτή που είχε προβάδισμα, δεν φαίνεται να προχωράει. 
Ο προπονητής του ΑΡΗ θέλει να περιμένει την επιστροφή του Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος στα τελευταία δύο παιχνίδια έδειξε μέρος από τις δυνατότητες του και η απόδοση του κρίνεται αρκετά ικανοποιητική, προκειμένου να δει σε ποια κατάσταση θα είναι ο Σέρβος και ανάλογα να αποφασίσει. Οπότε ο ΑΡΗΣ θα πάει με το υπάρχον ρόστερ ως το τέλος της χρονιάς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν βρεθεί μία εξαιρετική περίπτωση στην ευρωπαική αγορά, κάτι που φαντάζει απίθανο μιας και ακόμα είναι νωρίς για “κοψίματα” παικτών.

Προτεινόμενα Άρθρα