"’Είναι στο χέρι μας"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός έκανε λόγο για έξτρα κίνητρο αλλά και για το συχνό πρόβλημα με τα φάουλ.

O Οκαρο Γουάιτ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες στη σημερινή Media Day και έκανε λόγο για έξτρα κίνητρο: “Είναι το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο. Έχουμε επικεντρώσει αποκλειστικά την προσοχή μας σε αυτό το παιχνίδι, είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη και να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι μεγάλο κίνητρο για μας η πρώτη θέση. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα αν κερδίσουμε είμαστε πρώτοι, οπότε είναι στο χέρι μας να το κάνουμε αυτό και να πάρουμε την πρώτη θέση…”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΑΡΗΣ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα θυμήθηκε και την προσωπική του άσχημη εμπειρία: “Προσωπικά θέλω να μείνω μακριά από προβλήματα με τα φάουλ. Έπαιξα λίγο, είχα απο νωρίς πολλά φάουλ… Έχουμε καταστρώσει το πλάνο μας, θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε για να φτάσουμε στη νίκη” ενώ αναφέρθηκε στο πως προσπαθεί να τιθασεύσει τον εαυτό του από τα γρήγορα φάουλ: “Η συγκέντρωση ειναι το πρώτο… Είναι η δευτερη χρονιά μου επαγγελματικά και πρέπει να είμαι 100% συγκεντρωμένος από το ξεκίνημα κάθε αγώνα. Πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό το κομμάτι”.

Σε ερώτηση για το αν ενδεχομένως επέλθει χαλάρωση λόγω της πρόκρισης, ο Γουάιτ τόνισε ότι “είναι ένας φόβος αυτός, αλλά ο κόουτς Πρίφτης μας έχει μιλήσει προς αυτή την κατεύθυνση, να μην χαλαρώσουμε, παρότι έχουμε προκριθεί, γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Καταλαβαίνουμε και εμείς οι παίκτες ότι υπάρχει και το κίνητρο της πρώτης θέσης και παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας τον οποίο θέλουμε να ικανοποιήσουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα