"Έχουμε κίνητρο"

από AllAboutARIS

Τι ζητάει από τους παίκτες του εν όψει Μπάνβιτς ο προπονητής του ΑΡΗ.

Στην άμυνα, την ενέργεια και την συγκέντρωση θα κριθεί το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα με την Μπάνβιτς σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα του ομίλου. Η Μπάνβιτ είναι μια ομάδα που παίζει  με οκτώ παίκτες που έχουν καλό ρυθμό, είναι φύσει επιθετική ομάδα που σκοράρει κοντά στους 90 πόντους, άρα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά, να ήμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να έχουμε τρομερή ενέργεια. Το κομμάτι της τακτικής είναι ένα 10%.

Αναφερόμενος στις απουσίες που μειώνουν τις επιλογές του στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτή του Ξανθόπουλου: «Είχαμε την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση παραπάνω, αλλλά έχουμε να διαχειριστούμε κάποιους τραυματισμούς. Δεν είναι ότι θα μικρύνει το ροτέισον. Ο Ξανθόπουλος κάνει κι άλλα πράγματα, δουλειές που δεν αποτυπώνονται στην στατιστική. Και ο Τσούπκοβιτς θα μας λείψει γιατί στα τελευταία παιχνίδια βοήθησε πολύ στο κομμάτι της βρώμικης δουλειάς και της επαφής».

Τέλος για το ενδεχόμενο να έχουν επαναπαυτεί οι παίκτες του λόγω της πρόκρισης το απέκλεισε: «Για μένα είναι σημαντικό που έχουμε προκριθεί.  Ό, τι περισσότερο κατακτήσουμε θα είναι ένα συν για την προσπάθεια κυρίως των παιδιών. Έχουμε κίνητρο, θέλουμε το κάτι παραπάνω, θα ήμαστε συγκεντρωμένοι  και δεν έχουμε επαναπαυτεί επειδή έχουμε προκριθεί. Δεν ήταν εύκολος  ο όμιλος, είχε δυνατές ομάδες και το γεγονός ότι μια αγωνιστική πριν τελειώσει το έχουμε πετύχει το θεωρώ πολύ σημαντικό».

Προτεινόμενα Άρθρα