"Τέτοια στήριξη δεν θα εισέπρατα εάν ξαναγεννιόμουνα δύο και τρεις φορές"

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Κυζερίδης μίλησε στην "Αθλητική Κυριακή" και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που του παρέχει σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα ζωής που δίνει.

Για την ανταπόκριση του κόσμου: 

“Με συγκινεί πραγματικά η αντπόκριση του κόσμου και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την ψυχή μου. Τέτοια στήριξη δεν θα εισέπρατα εάν ξαναγεννιόμουνα δύο και τρεις φορές. Κάποια στιγμή θα φύγω από την ζωή, αλλά η φήμη είναι αυτή που θα μείνει πίσω”. 

Για τις συμβουλές του γιατρού του: 

“Παρ’ όλο που είναι Γερμανός γνωρίζει το βιογραφικό μου, ξέρει ποιος είμαι. Αυτό που μου έχει προτείνει είναι να χαίρομαι την ζωή, να την δω με διαφορετικά μάτια. Ν’ αποδεσμευτώ από το άγχος όσο το δυνατόν περισσότερο. Το ίδιο συνιστώ να κάνετε και εσεις. Η αρρώστια που έχω δεν γιατρεύεται μέσα σε μια μέρα, σε μια εβδομάδα. Είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στην ανθρωπότητα.”. 

Για τον ΑΡΗ: 

“Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρέθηκα λίγο, εξ’ αιτίας της κατηγορίας που αγωνίζεται η ομάδα. Είναι ανθρώπινο πιστεύω. Όταν μπήκα όμως μέσα και είδα το χορτάρι του γηπέδου, τις κερκίδες, τον κόσμο της ομάδας, ένιωσα πως ήμουν εγώ μέσα στο γήπεδο και έπαιζα”. 

Για το φιλικό που διοργανώνουν οι βετεράνοι του ΑΡΗΣ και της Α.Ε.Λ. για να τον ενισχύσουν: 

“Αυτά τα ιερά τέρατα που όταν ήμσταν πιτσιρικάδες τρέχαμε από πίσω τους για να τους δούμε να παίζουν, αυτοί είναι τώρα που θα παίξουν για μένα. Τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Τον Γιάννη Βένο και όλους τους υπόλοιπους. Το Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα μου”.

Προτεινόμενα Άρθρα