Ο πιο παραγωγικός ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Καλό παιχνίδι από τον Κόκε, πολύ τρέξιμο από τον Ρόβα, άριστοι Ιντζίδης και Σαμαράς.

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Δυο φορές χρειάστηκε να επέμβει σε όλο το ματς. Στη φάση του γκολ της Θύελλας που ήταν ελαφρώς εκτός θέσης και σε ένα σουτ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Έπαιξε γρήγορα τόσο με τα χέρια όσο και με τα πόδια όταν έβλεπε ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Οι πλαγιοκοπήσεις του ήταν αυτές που έλειψαν από τον ΑΡΗ όσο ήταν τραυματίας. Μέχρι το 60΄ που βγήκε για να προφυλαχθεί ήταν από τους δραστήριους με αρκετές σέντρες και ανεβάσματα.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Από τους κορυφαίους παίκτες του ΑΡΗ επισφράγισε την εμφάνισή του με ένα γκολ που συνηθίζουν να πετυχαίνουν επιθετικοί. Άψογος αμυντικά, με σωστές και γρήγορες τοποθετήσεις.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Σαν να μην έλλειψε από το αρχικό σχήμα ο έμπειρος αμυντικός που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, δείχνοντας στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει περισσότερο. Αλάνθαστος αμυντικά, με 1-2 καθοριστικά τάκλιν. Εβγαζε σωστά την πρώτη πάσα από την άμυνα.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Περιορίστηκε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι και δεν χρειάστηκε να ανέβει πολλές φορές αφού ο ΑΡΗΣ έπαιζε κυρίως από την άλλη πλευρά. Αμυντικά όμως ήταν συνεπής.

ΡΟΒΑΣ: Πολύ καλό ματς από τον αμυντικό μέσο του ΑΡΗ που ήταν ο μοναδικός κόφτης και αναγκάστηκε να τρέξει πολύ και να καλύψει αρκετούς χώρους. Το έκανε με επιτυχία ενώ συνέδραμε και στην προώθηση του παιχνιδιού.

ΤΑΤΟΣ: Είναι ένα στοίχημα η συνεργασία με τον Κόκε όταν θα παίζουν μαζί στην ενδεκάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές στιγμές και φυσικά το γκολ που άνοιξε το σκορ. Αντίθετα δεν ήταν τόσο καλός στην επανάληψη με εξαίρεση τη σέντρα στο γκολ του Ιντζίδη.

ΚΟΚΕ: Πρώτη φορά στο βασικό σχήμα ο Ισπανός που συνδύασε την εμφάνισή του και με γκολ. Μέχρι το 60΄ που είχε δυνάμεις προσέθεσε ποιότητα στο παιχνίδι του ΑΡΗ με τις εμπνεύσεις του και το εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ που διαθέτει. Αν βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και βρει ρυθμό θα είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα.

 
ΠΟΙ: Σταθερή η απόδοσή του σε ένα ακόμη παιχνίδι. Πολύ καλή η σέντρα του στο γκολ του Ντούνη αλλά ο ίδιος δεν απείλησε.

 
ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Πήρε πολλές πάσες στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο ΑΡΗΣ έπαιξε αρκετά από την πλευρά του αλλά ήταν φλύαρος και κυρίως δεν πάτησε περιοχή για να απειλήσει. Από δική του σέντρα προήρθε το πρώτο γκολ.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Ο ΑΡΗΣ έβαλε τέσσερα γκολ και όμως αυτός δεν σκόραρε. Είχε 1-2 ευκαιρίες να το κάνει. Δεν βοήθησε στο άπλωμα του παιχνιδιού όταν έπαιρνε την μπάλα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

 

ΝΤΟΥΝΗΣ: Με το που μπήκε σκόραρε και είχε και άλλες 2-3 ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ.

 

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Μπήκε αντί του Γεωργιάδη και αγωνίστηκε δεξί μπακ. Είχε κι αυτός αρκετά ανεβάσματα ενώ κάλυψε σωστά τη θέση του στην άμυνα.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Μπήκε όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα