Ετοιμάζονται για…χαλίφηδες!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Πλέον το λένε και οι ίδιοι και είναι καλό άπαντες να ξυπνήσουν πριν βρεθεί και παλι ο σύλλλογος σε θέση αδικημένου

Εδώ και πολύ καιρό όταν ορισμένοι προσπαθούν να κοιμίσουν τον κόσμο του ΑΡΗ ή να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα ή ακόμα και να συνεχίσουν στον δρόμο της διχόνοιας και της μιζέριας, έχουμε σημειώσει στο AllAboutARIS τις κινήσεις που γίνονται με ορίζοντα τις εκλογές της ΕΠΟ. Η συμμαχία που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει φυσικά ως στόχο ορισμένοι να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του τωρινού χαλίφη. Φυσικά πάντα αυτές οι…αναφορές γίνονται στο όνομα της εξυγίανσης και παρόμοιων ρομαντικών ανακοινώσεων. Σήμερα σε ρεπορτάζ του gazzetta.gr αναφέρεται ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήδη έχουν με το μέρος τους 22 ενώσεις ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό γίνεται για το…καλό του ποδοσφαίρου!

Για εμάς αυτά είναι τα θέματα για τα οποία πρέπει να ασχοληθεί ο ΑΡΗΣ πρώτιστα ως σύλλογος και φυσικά και ο κόσμος του και όχι με το αν η Κ17 πήγε με πούλμαν ή αυτοκίνητα στο Μεσημέρι(και αυτό πρέπει να διορθωθεί φυσικά). Όταν όμως συγκεκριμένα ΜΜΕ έχουν ως μόνο στόχο το λιβανισμα του συμπολίτη, αλλά και των… επενδυτών του είναι φυσιολογικό να προσπαθούν να οδηγήσουν αλλού τον κόσμο. Δαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΚ που πλέον ξεκάθαρα φωνάζει τι θέλουν να γίνει σε 10 μήνες που θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ με στόχο φυσικά την… εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

“Γνωρίζουμε καλά ότι με ανακοινώσεις δεν διαλύονται οι εγκληματικές οργανώσεις. Αλλωστε στην ΑΕΚ δεν αρμόζει ο ρόλος της διαμαρτυρίας, αλλά της πρωτοβουλίας. Ραντεβού, λοιπόν, σε δέκα μήνες προκειμένου το ποδόσφαιρό μας να σταματήσει να αηδιάζει όσους το αγαπούν και συνειδητά απέχουν ολοένα και περισσότερο από ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Γνωρίζουμε πολύ καλά και το ποιόν και το ρόλο και τα κριτήρια των ανθρώπων, που αναδεικνύουν και επιλέγουν διαιτητές νομίζοντας ότι θα κάνουν εσαεί το δικό τους παιχνίδι. Η ανοχή, όμως, έχει προ πολλού εξαντληθεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα φύγει από τα χέρια τους και από τη σπείρα που το διαφεντεύει και θα επιστρέψει στον Ελληνα φίλαθλο.
Συγχαίρουμε τον δημοσιογράφο της Nova, κ. Αντώνη Καρπετόπουλο, που, όπως και στη Λεωφόρο γνώριζε πριν από τον διαιτητή ότι το ντέρμπι δεν θα διεξαχθεί, έτσι και χθες το βράδυ είχε την πληροφόρηση πριν από τον Πανιώνιο ότι θα βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία. Το θράσος τους, πλέον, να παρουσιάζουν τα θύματα ως θύτες προσβάλλει τη νοημοσύνη και των δικών τους οπαδών. Τα «έγκυρα» sms της άθλιας προπαγάνδας τους προκαλούν την ίδια σιχαμάρα και αποστροφή όσο και οι εμπνευστές τους. Όπως και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Nova, που επιβάλλονται στους δημοσιογράφους με την αυστηρή οριοθέτηση για το πού και πότε επιτρέπεται να παίρνουν θέση. Το πανηγύρι της ανομίας φτάνει στο τέλος του…”

Προτεινόμενα Άρθρα