Με τους… γνωστούς απόντες η προπόνηση

από AllAboutARIS

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τη Θύελλα Φιλώτα για την15η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Εκτός από τον τραυματία Ραούλ Μπράβο και τον εγχειρισμένο Μπάμπη Παυλίδη, ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, στον αγώνα με την ομάδα της Φλώρινας δεν υπολογίζει ακόμη στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κώστα Καζναφέρη και Αλέξη Καλογέρη. Αμφότεροι με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκαν στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος συμπλήρωσαν τις τέσσερις και δεν έχουν διακίωμα συμμετοχής. 

Όσον αφορά τον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος απουσίασε από την τελευταία αναμέτρηση της ομάδας λόγω του υγρού που είχε μαζέψει το γόνατό του, ανέβασε σήμερα στροφές και θα είναι στην διάθεση του Νίκου Ανανστόπουλου για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Για αύριο, Παρασκευή, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ πριν από την διεξαγωγή της θα διοργανωθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day.

Προτεινόμενα Άρθρα