Ο Κούγιας ανακοίνωσε ότι θα έρθει Βικελίδης την Δευτέρα

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Σε εκδηλώσεις όπως αυτή για το Νίκο Κυζερίδη δεν υπάρχουν φυσικά χρώματα και αντιπαραθέσεις, αλλά παρουσία του Κούγια μόνο φωτιές μπορεί να ανάψει

Η Λάρισα με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι θα παραχωρήσει το πούλμαν της για τους παλαιμάχους που θα έρθουν προς τιμήν του Κυζερίδη, αλλά παράλληλα τόνίζει ότι θα είναι παρών και ο Κούγιας. Όλοι θυμούνται φυσικά τι συνέβη το καλοκαίρι και τις θέσεις του για να μην παίξει ο ΑΡΗΣ στην Β εθνική, αλλά και το τι έκανε στην Λίγκα για να μην ανέβει ο ΑΡΗΣ. Θα ήταν καλύτερο να μην προσπαθήσει να γίνει πρωταγωνιστής σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τον ΑΡΗ και το Νίκο Κυζερίδη και να μεταφερθεί αλλού το ενδιαφέρον από το ουσιαστικό. Επειδή είναι έξυπνος άνθρωπος θα ήταν καλό να αντιληφθεί ότι η παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και το φιλικό μπορεί να χαλάσει όλες τις πολύ καλές ενέργιες των βετεράνων και των δυο ομάδων.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
“Παράλληλα ανακοινώνεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να παραχωρήσει το πούλμαν της ομάδας στους βετεράνους της για να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και να συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα υπέρ του Νίκου Κυζερίδη με τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο Χαριλάου την 14η Δεκεμβρίου στις 15:00. Την αποστολή θα συνοδεύσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί όσους δημοσιογράφους επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα