"Περιμένουμε τον κόσμο να πανηγυρίσουμε μαζί την πρωτιά"

από AllAboutARIS

Η τοποθέτηση του Νίκου Λάσκαρη μετά τη νίκη του ΑΡΗ μέσα στο Βουκουρέστι.

“Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις Έλληνες στο εξωτερικό, είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό στοιχείο, και φυσικά πολύ τιμητικό να δίνεις στους Έλληνες του εξωτερικού την δυνατότητα να βλέπουν την ομάδα τους. Είναι τιμή που παρά την κρίση, βλέπεις τους Έλληνες ν’ ακολουθούν την ομάδα τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

“Για να ενισχύσεις μια ομάδα, πρέπει να ξέρεις πως, το κομμάτι που θα προσθέσεις στο παζλ έτσι όπως είναι φτιαγμένη η ομάδα, θα σε πάει μπροστά. Το να καλύψεις ένα κενό και να σου δημιουργήσει άλλες αδυναμίες θα ήτανε λάθος”.

“Η ομάδα μας με τον προγραμματισμό που έγινε, δυστυχώς, θα πρέπει να περάσει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, έχοντας δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δεν πιστεύω να υπήρχε κανείς που θα διάλεγε να παίξει δύο ντέρμπι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Κάποιοι κάνουν προγραμματισμούς, χωρίς να υπολογίζουν ότι οι ομάδες απαρτίζονται από ανθρώπους, οι οποίοι έχουμε υποχρεώσεις κι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Ας μην τα συζητάμε τώρα αυτά, θα πάρουμε ένα ένα τα παιχνίδια, θα ξέρουμε  κιόλας με ποιους θα παίξουμε σους «32». Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι χωριστά”.

“Οι φίλοι μας στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα και θα έρθουν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την πρωτιά, αν είμαστε καλοί και τελικά κερδίσουμε”.

“Όποιος έχει μεγαλώσει με τα μεγαλεία του ΑΡΗ, έχει στόχους και είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα καταφέρνουμε από τον πρώτο χρόνο. Μπήκαμε στον ΑΡΗ διότι βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση. Ξέραμε εξ’ αρχής τι θέλαμε και τα ίδια θέλουμε και τώρα. Ο κόσμος είχε καιρό να δει κάτι με προοπτική και το feedback που λαμβάνω εκτός κάμερας είναι πολύ ενθαρρυντικό. Πιστεύω πως κάνουμε καλή δουλειά και θέλω να την συνεχίσουμε”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα