"Θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση"

από AllAboutARIS

Οι δηλώσεις του Θόδωρου Ζάρα, μετά τη νίκη επί της Στεάουα.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ήταν ένας από τους στόχους μας. Στο ματς της Ούνιξ δεν ξέραμε τι γινότανε, εμάς μα ενδιέφερε το δικό μας παιχνίδι. Τώρα αν κερδίσουμε και την Μπάνβιτ τελευταία αγωνιστική θα είμαστε πρώτοι, κάτι που κυνηγήσουμε σίγουρα”. Είπε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ και προσέθεσε:

Για την εμπειρία από την συμμετοχή στην φάση των ομίλων:

“Όλο αυτό το διάστημα με τα ταξίδια τα συνεχόμενα παιχνίδια, ήταν κάτι το μοναδικό”.  

Για την παρουσία του κόσμου:

“Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που έδωσε βροντερό «παρών» και εδώ κι ευελπιστούμε να συνεχίσει έτσι και στην φάση των «32»”.

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ στον όμιλο και βρίσκεται στην πρώτη θέση:

“Η θέληση, η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα, κυρίως στην άμυνα, είναι αυτά που έκαναν την διαφορά. Επίσης το ελληνικό πρωτάθλημα που παίζουμε είναι πολύ σκληρό, κάτι που μας προετοιμάζει για τα δυνατά παιχνίδια στην Ευρώπη”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα θα κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα:

“Είναι κάτι καινούργιο και αυτό. Ούτως ή άλλως ο ΑΡΗΣ είναι μια οικογένεια και οι οικογένειες περνάνε τα Χριστούγεννα μαζί! Ελπίζω να έρθουν και τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα στην Αθήνα για να γιορτάσουμε μαζί. Από εκεί και πέρα έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ελπίζω ν’ ανταποκριθούμε κατάλληλα”.

Προτεινόμενα Άρθρα