"Στόχος η πρώτη θέση"

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ εξασφάλισε την πρόκριση στο Last 32 του Eurocup και στόχος πλέον για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης, σύμφωνα με τον Σπύρο Μούρτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του ΑΡΗ: 

Για το αν ο ΑΡΗΣ έχει επιτεύξει τον στόχο του:

“Σίγουρα, σήμερα πιάσαμε έναν από τους στόχους μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό σταφ, είμαστε πολύ χαρούμενοι για το σημερινό αποτέλεσμα. Τα πράγματα για τον όμιλο δεν έχουν τελειώσει, έχουμε ένα παιχνίδι με την Μπάνβιτ την Τρίτη, το οποίο το θέλουμε πολύ”.

Για το αν γνώριζαν ότι η Ούνιξ κέρδισε νωρίτερα:

“Σίγουρα κάποιοι από τον πάγκο θα το ήξεραν. Εγώ προσωπικά δεν γνώριζα κάτι… Δεν έχει σημασία πάντως, εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς”.

Για το αν ο στόχος πλέον είναι η πρωτιά στον όμιλο:

“Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο. Μέσα σ’ ένα καυτό γήπεδο θέλουμε να το πάρουμε αυτό το ματς”.

Για το αν περίμεναν πριν ξεκινήσει η διοργάνωση να έχουν αυτή την πορεία:

“Είχαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια, ξέραμε πως στην έδρα μας μπορούσαμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους και σε συνδυασμό με κάποιες πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες, φτάσαμε σε σημείο να διεκδικούμε την πρωτιά στον όμιλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό”.

Για την παρουσία του κόσμου σ’ ένα ακόμα εκτός έδρας ματς: 

“Είναι πολύ σημαντικό αυτό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας ακολούθησε σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι πολλή μεγάλη στήριξη αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο”.

Για την αντίδραση της Στεάουα στο δεύτερο ημίχρονο:

“Η Στεάουα μπορεί να είναι πολύ χαμηλά στο γκρούπ, αλλά είναι μια έμπειρη ομάδα, που ξέρει να διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Αυτό μας έβαλε προβλήματα, το βασικό στοιχείο είναι ότι διατηρήσαμε την επιθετικότητα στην άμυνά μας και δεν τους επιτρέψαμε να βάλουν εύκολα καλάθια”.

Προτεινόμενα Άρθρα