«Σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η κριτική του 47χρονου τεχνικού για την νίκη στο Βουκουρέστι

Συγχαρητήρια μοίραζε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την νίκη επί της Στεάουα και την μαθηματική πρόκριση του ΑΡΗ στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια των παικτών του. 

Για τον αγώνα: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι. Είναι σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα και κυρίως για τους παίκτες, το γεγονός ότι προκριθήκαμε. Εχουμε κάνει έξι νίκες και απομένει ένα ματς, για να δούμε την τελική μας κατάταξη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλο το κλαμπ. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, αν αναλογιστεί κανένας τις αντίπαλες ομάδες,, τα μεγάλα μπάτζετ και τους παίκτες που έχουν. Αυτά κάνουν ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία των παιδιών».

Για το αν σκεφτόταν στην αρχή των ομίλων, ότι ο ΑΡΗΣ θα διεκδικούσε την τελευταία αγωνιστική, την πρωτιά στον όμιλο: «Το είχα έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά δεν το έβγαζα από το στόμα μου. Δεν νομίζω ότι ο ΑΡΗΣ ήταν από τα φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση. Είναι μία δουλειά που έγινε συλλογικά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες»

Για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με την Μπάνβιτ: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να είμαστε υγιείς, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα σήμερα».

Για τον τραυματισμό τουΤσούπκοβιτς: «Τα αποδυτήρια ήταν σαν να χάσαμε. Πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Δεν ξέρουμε ακόμα. Θα κάνει αύριο εξετάσεις και θα δούμε. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των παικτών».

Προτεινόμενα Άρθρα