Στο πλευρό του Κυζερίδη οι παλαίμαχοι του ΑΡΗ και της ΑΕΛ

από AllAboutARIS

Φιλικός αγώνας για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης Νίκου Κυζερίδη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 3 μ.μ. στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΡΗ και της Λάρισας.

Παλιές δόξες του παρελθόντος όπως ο Ντίνος Κούης, ο Γιάννης Βένος, ο Γιώργος Ζήνδρος, ο Άγγελος Χαριστέας που φόρεσαν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ο Τάκης Παραφέστας, ο Γιώργος Πλίτσης, ο Ηλίας Σελιώναης που φόρεσαν την βυσσινί φανέλα και άλλοι πολλοί θα ξαναμπούν  στο γήπεδο για να προσφέρουν βοήθεια στον δοκιμαζόμενο άλλοτε συμπαίκτη τους.

Στο πλαίσιο του εν λόγω αγώνα θα τιμηθούν παίκτες της Λάρισας που φόρεσαν και την φανέλα του ΑΡΗ: οι Μιχάλης Ζιώγας, Νίκος Αργυρούσης, Κώστας Κολομητρούσης, Κώστας Νεμπεγλέρας και Βασίλης Μπακογιάννης.

Για τον αγώνα έχουν εκδοθεί 2.000 εισιτήρια ενώ γίνεται προσπάθεια ώστε να υπάρξουν και χορηγίες εκ μέρους των εταιριών ή φυσικών προσώπων για την ενίσχυση του Κυζερίδη. Σχετικό ποσό συνεισέφεραν ήδη οι ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, ο αναπληρωτής διευθυντής των οποίων Λεωνίδας Μπακούρας θα αγωνιστεί με τους παλαίμαχους μαζί με τον προπονητή και τον πρόεδρο των «κιτρίνων» Νίκο Αναστόπουλο και Θεόδωρο Καρυπίδη.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας, οι παλαίμαχοι του ΑΡΗ θα ξεναγήσουν τους παλαίμαχους της ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης και μετά τον αγώνα θα παραθέσουν γεύμα προς τιμήν τους. Η ρεβάνς του αγώνα θα δοθεί στη Λάρισα για ανάλογο σκοπό».

Προτεινόμενα Άρθρα