Επιστροφή με παρατηρήσεις

από AllAboutARIS

Πως σκέφτεται ο προπονητής του ΑΡΗ να φρεσκάρει την ομάδα του εν όψει της τελευταίας τριπλέτας αγώνων πριν από το τέλος του πρώτου γύρου.

Ξανά στο γήπεδο σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ μετά το χθεσινό ρεπό και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Θύελλα Φιλώτα, αφήνοντας πίσω την κακή εικόνα στην Καβάλα στο παιχνίδι με το Βυζάντιο. Ο Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του, έστω και αν δηλώνουν ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς, ακόμη και στη χειρότερη φετινή της μέρα, δεν γίνεται να κλείσουν τα μάτια στην εικόνα που παρουσίασε στο «Ανθή Καραγιάννη».

Λαμβάνοντας υπόψη τα όποια ελαφρυντικά και το δικαίωμα κάθε ομάδας για μια κακή μέρα, είναι πολύ πιθανό να κάνουν τις παρατηρήσεις τους και φυσικά να ζητήσουν να μην επαναληφθεί. Παράλληλα, μια σκέψη που κάνουν είναι να διαφοροποιήσουν λίγο το πρόγραμμα και να χαμηλώσουν τους ρυθμούς, προκειμένου να φρεσκαριστεί η ομάδα για την τελική τριπλέτα αγώνων που δίνει την ευκαιρία στον ΑΡΗ να κλείσει τον πρώτο γύρο με μια διαφορά από τον δεύτερο κοντά στους 12-13 πόντους. Σκέφτονταν να το κάνουν ούτως ή άλλως, είναι πολύ πιθανό να το επισπεύσουν. Μην ξεχνάμε ότι ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει κάθε φορά ένα αντίπαλο πιο ξεκούραστο προερχόμενο από ρεπό.

Προτεινόμενα Άρθρα