Μόνο ο Σιδεράκης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε πολύ κακή ημέρα όλοι παίκτες, με εξαίρεση τον γκολκίπερ της ομάδας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σε πολύ ρηχά νερά κινήθηκαν όλοι οι παίκτες του ΑΡΗ στον αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, στην χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας. 

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Ηταν εκεί όταν χρειάστηκε και κράτησε ανέπαφη την εστία του, με δύο σωτήριες επεμβάσεις, στο 21′ και το 78′ του παιχνιδιού. Οσο περνούν οι αγώνες, φαίνεται ότι βρίσκει τα πατήματα του. Κορυφαίος του ΑΡΗ…

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Μετά από περίπου έναν μήνα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από την πλευρά του, υπάρχει όμως το ελαφρυντικό της έλλειψης ρυθμού.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Μαζί με τον Σιδεράκη, μπορούν να μοιραστούν τον τίτλο των.. διασωθέντων, αφού πέτυχε το γκολ που έδωσε στον ΑΡΗ τους τρεις βαθμούς. Είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά κινήθηκε γενικά σε ρηχά νερά.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Ακόμη ένα «γεμάτο» 90λεπτο για τον έμπειρο στόπερ του ΑΡΗ. Η πίεση των γηπεδούχων δεν του έδωσε την δυνατότητα να πάρει μέτρα στο γήπεδο όπως συνηθίζει, αντιμετωπίζοντας προβλήματα όταν η μπάλα παιζόταν χαμηλά.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά στο πρώτο μέρος με τα ανεβάσματα του, δεν το κατάφερε όμως. Αμυντικά δεν ταλαιπωρήθηκε όσο ο Γεωργιάδης.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Ο έμπειρος μέσος επέστρεψε από την τιμωρία του και αγωνίστηκε στον χώρο του κέντρου, με αρκετά λάθη στην προώθηση του παιχνιδιού και μέτρια εμφάνιση γενικά.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Ηταν συγκεντρωμένος περισσότερα στα ανασταλτικά του καθήκοντα και σίγουρα έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης για την κακή λειτουργία της ομάδας στον άξονα

ΠΟΪ: Αγωνίστηκε κυρίως από τα αριστερά και η ομάδα προσπάθησε να παίξει από την πλευρά του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δεν έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή του εμφάνιση απέναντι στον Καμπανιακό και ντικαταστάθηκε στο 79′ από τον Σαμαρά.

Ν’ ΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Ο Γάλλος επέστρεψε από την τιμωρία του, κινήθηκε όμως σε ρηχά νερά. Του έλειψε η έκρηξη και τα τρεξίματα, ενώ πάτησε λίγες φορές στην αντίπαλη περιοχή

ΤΑΤΟΣ: Χωρίς καθαρό μυαλό στην δημιουργία του παιχνιδιού και με αρκετές λάθος μεταβιβάσεις, σε μία μέρα όπου ο αρχηγός του ΑΡΗ απείχε από το καλό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μακριά από τον καλό του εαυτό και πάλι ο επιθετικός του ΑΡΗ, ο οποίος βέβαια δεν τροφοδοτήθηκε και σωστά για να μπορέσει να απειλήσει.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Μπήκε στο 64′ αντί του Καπνίδη και με εξαίρεση ένα σουτ στο 73′ δεν φάνηκε επιθετικά.

ΚΟΚΕ: Ο Ισπανός πέρασε στο ματς στο 64′ αντί του Ν’ Λουντούλου μαζί με τον Κυβελίδη, σε μία προσπάθεια… φρεσκαρίσματος της επίθεσης. Η δεύτερη αποστολή του Ισπανού ήταν να κρατήσει και μπάλα σε ένα σημείο που το Βυζάντιο πίεζε, κάτι που πέτυχε σε έναν βαθμό, με μέτρια όμως εμφάνιση σε γενικές γραμμές

ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο έμπειρος στόπερ πέρασε στο 79′ αντί του Πόι, σε μία κίνηση του Αναστόπουλου να ενισχύσει την άμυνα, κάτι που και έγινε παίζοντας με τρία στόπερ.

Προτεινόμενα Άρθρα