"Ποιοτική ομάδα που κάνει εξαιρετική δουλειά"

από AllAboutARIS

Το εγκώμιο του ΑΡΗ έπλεξε στην Συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Λιμνιάτης.

“Ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα που κάνει εξαιρετική δουλειά σε Ελλάδα και Eurocup. Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την σωματική φθορά που έχει ο ΑΡΗΣ από τα δυνατά παιχνίδια του Eurocup.

Στην ανάπαυλα επισημάναμε στα παιδιά ότι έπρεπε να δυναμώσουμε και να γίνουμε πιο πιεστικοί στην άμυνα, να κάνουμε περισσότερα φάουλ, για να μπορέσουμε να ρίξουμε το σκορ. Για εμάς είναι πολύ θετικό ότι δεχτήκαμε μόλις έξι πόντους από αιφνιδιασμό, σ ένα κομμάτι που ο ΑΡΗΣ είναι πολύ δυνατός. Κάναμε λίγα λάθη, αλλά το 68% ευστοχίας του ΑΡΗ στα δίποντα δείχνει ότι, ενώ είχαμε καλή εικόνα κάναμε λάθη. ίσως η επιθυμία και ο ενθουσιασμός μας παρέσυραν.

Έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο από εδώ και πέρα, οι ήττες μέσα στο γήπεδο μας από ίδιου επιπέδου ομάδες μας  έχουν στοιχήσει. Θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή για να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και στην συνέχεια θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να επιτεύξουμε το στόχο μας.

Έχω μεγάλη εκτίμηση στον κόουτς και το σταφ, εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΡΗ, γιατί εμείς που είμαστε μια γενιά πιο παλιοί μεγαλώσαμε με τον ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα