"Ξέραμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο"

από AllAboutARIS

Ο έμπειρος γκαρντ του ΑΡΗ μίλησε για τον αγώνα με τη Στεάουα τον οποίο χαρακτήρισε τελικό και πρόσθεσε ότι θα είναι λάθος να αρχίσουν από τώρα να σκέφτονται τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βασίλη Ξανθόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά:

Για τη νίκη και την εμφάνιση στον σημερινό αγώνα: “Ξέραμε ότι θα υπάρχει κούραση από τα συνεχή παιχνίδια. Γι’ αυτό ήρθαμε και στην ομάδα. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που είχε 3 νίκες εκτός έδρας. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας. Παρόλα αυτά, δείξαμε καλά στοιχεία, στην επίθεση είχαμε καλή κυκλοφορία, ενώ και στην άμυνα, αν εξαιρέσουμε κάποιες φάσεις στο ένας εναντίον ενός που είχαμε προβλήματα, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο των προπονητών. Η νίκη είναι αυτή που μετράει και είναι πολύ σημαντικό που προσθέσαμε ακόμα δύο πόντους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Για τον αγώνα με τη Στεάουα κι αν τον βλέπουν ως τελικό: “Έτσι τον βλέπουμε κι αυτό γιατί δεν θέλουμε να εξαρτιόμασται από άλλα αποτελέσματα. Θέλουμε τη νίκη και στο Βουκουρέστι. Η Στεάουα είναι καλή ομάδα και θα χρειαστεί σοβαρότητα από μέρους μας. Αν παίξουμε όπως πρέπει, θεωρώ ότι θα πάρουμε τη νίκη. Για μας είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση γιατί είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με πολύ καλές ομάδες”.

Για το αν σκέφτεται έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού του τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει: “Θα είναι λάθος να τον σκεφτόμαστε από τώρα. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας αρχής γενομένης από τον αγώνα στο Βουκουρέστι και ακολουθούν τα παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Ολυμπιακό. Θα είναι λάθος να δούμε από τώρα τόσο μακριά”.

Προτεινόμενα Άρθρα