Στο στόχαστρο ο Μπατίστα

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "metrosport" στους κίτρινους έχουν προταθεί οι δυο παίκτες. Στα υπόψη και ο Λι.

Την ενίσχυση της ρακέτας θέλουν στον ΑΡΗ και ψάχνουν αντικαταστάτη για τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport» ο Εστέμπαν Μπατίστα ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι φέρεται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ουρουγουανό σέντερ που έχει προταθεί!

Βέβαια η περίπτωση του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς το κασέ του φτάνει τα 50.000 δολάρια, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες της Euroleague. Παράλληλα στους Θεσσαλονικείς έχει προταθεί και ο Βλάντιμιρ Στίματς, ο οποίος αντικατέστησε τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στον Ερυθρό Αστέρα.

Μια ακόμη περίπτωση που εξετάζεται σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι του διεθνή Φινλανδού Ρίτσαρντ Λι. Ο 28χρονος σέντερ, έτσι, αναμένεται να κάνει χρήση της σχετικής οψιόν και να αποχωρήσει από τη Ρουμανία. Ο Αμερικανοφινλανδός άσος μετρά 10.8 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στο Πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά στο Γιούροκαπ, δε, έχει κατά μέσο όρο 13.2 πόντους και 4.6 ριμπάουντ.

Προτεινόμενα Άρθρα