"Οι νίκες κόντρα στην Ούνιξ δείχνουν την καρδιά που έχει ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Ο Τζέικ Κόεν ισχυρίστηκε πως, ο ΑΡΗΣ είναι μια άκρως μαχητική ομάδα που μπορεί ν’ αντιδράσει μετά από άσχημα αποτελέσματα.

Για την χθεσινή νίκη επί της Ούνιξ:

«Η χθεσινή βραδιά είναι ένας από τους λόγους που το μπάσκετ είναι τόσο ωραίο άθλημα. Πραγματικά ήταν μια μεγάλη βραδιά για εμάς, η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος μας ήταν εκπληκτική. Πετύχαμε μια πολλή σημαντική νίκη η οποία θα μας βοηθήσει για την συνέχεια».

Για το γεγονός ότι παρουσιάζει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια  από εκείνα του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Σίγουρα υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Πιστεύω πως αγωνίζομαι κάπως καλύτερα στην  ευρωπαϊκή διοργάνωση οφείλεται στην διετή εμπειρία που έχω σε αυτήν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να βελτιωθώ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ν’ αποκτήσω μεγαλύτερη σταθερότητα. Είναι διαφορετικό το ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμα μαθαίνω».

Για την αντίδραση του ΑΡΗ μετά την ήττα στην Ποντγκόριτσα:

«Δύο νίκες κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ούνιξ, δείχνουν την καρδιά που έχει ο ΑΡΗΣ. Προερχόμασταν από μια πολλή κακή ήττα κι εμφάνιση στην Ευρώπη, και το γεγονός ότι αντιδράσαμε δείχνει ότι είμαστε πολλή μαχητική ομάδα και αυτό θεωρώ πως είναι το χαρακτηριστικό μας την φετινή χρονιά».

Για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε γι’ αρκετή ώρα στην θέση «5»:

«Πάντα είναι πρόκληση το ν’ αγωνίζεσαι ως σέντερ. Και γενικά το να παίζεις σε διαφορετικές θέσεις είναι σημαντικό διότι βοηθάς την ομάδα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Εχθές ήταν πραγματική πρόκριση το γεγονός ότι έπαιξα στο «5» γιατί είχα ν’ αντιμετωπίσω κάποιους βαρείς μεγαλόσωμους σέντερ. Είναι μια θέση στην οποία θέλω να βελτιωθώ, για να βοηθήσω τον ΑΡΗ όσο περισσότερο μπορώ».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος από την επιλογή του να έρθει στον ΑΡΗ:

«Είναι υπέροχοι οι πρώτοι μήνες στον ΑΡΗ. Οι συμπαίκτες μου είναι πραγματικά φανταστικοί, όλη η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά. Το γεγονός ότι κερδίζουμε πολλούς αγώνες σίγουρα βοηθάει, όποτε μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος γι΄ αυτούς τους πρώτους μήνες που βρίσκομαι στην ομάδα».

Για το αν αποτελεί πρόκληση για τον ΑΡΗ να προκριθεί ως πρώτο από τον όμιλο του:

«Η πρόκληση είναι ο επόμενος αγώνας. Θέλουμε να κερδίσουμε το Σάββατο την Κηφισιά, εάν κοιτάς πιο μακροπρόθεσμα μπορεί να χάσεις τον στόχο σου και να υποπέσεις και λάθος. Εφόσον λοιπόν καταφέρουμε και κερδίσουμε την Κηφισιά, θα κοιτάξουμε και τον επόμενο αγώνα στην Ευρώπη».

Προτεινόμενα Άρθρα