"Δυνατός ο ΑΡΗΣ, καυτή έδρα το Παλέ"

από AllAboutARIS

Ο Ρώσος προπονητής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργούν οι φίλοι του ΑΡΗ και πρόσθεσε ότι η ομάδα του είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ούνικς:

Για τον αγώνα: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ σκληρός αγώνας γιατί ο ΑΡΗΣ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και διαθέτει παίκτες με ηγετικές ικανότητες όπως ο ΜακΝίλ, ο Γουότερς, ο Γουάιτ και ο Χάγκινς οι οποίοι οδηγούν την ομάδα. Πέρα από τους ξένους, ο ΑΡΗΣ διαθέτει και καλούς Έλληνες παίκτες όπως ο Ζάρας, ο Πελεκάνος και ο Μούρτος. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΑΡΗ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να ελέγξουμε το ρυθμό και να περιορίσουμε τα ελεύθερα περιφερειακά σουτ του ΑΡΗ. Είναι δύσκολη η αποστολή μας αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει η Ούνικς σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Ρωσία: «Έχουμε σαφή βελτίωση. Έχουμε βρει ισορροπία μέσα στην ομάδα Στόχος μας είναι να παίξουμε όπως παίξαμε στα 3-4 τελευταία παιχνίδια με πολύ δυνατή άμυνα να περιορίσουμε επιθετικά τον αντίπαλο. Όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε μεταξύ μας και οι παίκτες καταλαβαίνουν καλύτερα το ρόλο τους».

Προτεινόμενα Άρθρα