«Ο Σκόρδας και κάποιοι άλλοι, έφεραν τον ΑΡΗ σε αυτό το σημείο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ο Καρυπίδης δεν ενδιαφέρεται για το Ρύσιο»

Στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο ένας εκ των εκκαθαριστών της ΠΑΕ, Λάκης Κλεώπας, αναφερόμενος στην αναβολή της υπόθεσης του Ρυσίου, στο επεισόδιο με τον Λάμπρο Σκόρδα και στις προθέσεις του κ. Καρυπίδη για τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. 

«Κάναμε μία κύρια παρέμβαση σήμερα. Ο κ. Σκόρδας ζητάει ν αρχίσει η εκποίηση του οικοπέδου στα 3,5 εκατ. Το 2010 η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε μία δήλωση της προς την εφορία, είχε δηλώσει ότι η αξία του ακινήτου είναι περίπου 780 χιλιάδες ευρώ. Οταν τότε ορίστηκε αυτή η αξία, είναι απίθανο και τρελό να ζητάμε 3,5 εκατ. Για αυτό τον λόγο κάναμε μία κύρια παρέμβαση και ζητάμε η τιμή να πάει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ. Η ελληνική δικαιοσύνη, ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό, να το αποφασίσει».

Για το επεισόδιο στα δικαστήρια με τον Λάμπρο Σκόρδα: «Μου επιτέθηκε φραστικά μετά την ολοκλήρωση του δικαστηρίου. Μου είπε ότι πάω να του χαλάσω στην περιουσία. Του ζήτησα να μου μιλάει στον πληθυντικό, αλλά είπε διάφορα. Ο κ. Σκόρδας και κάποιοι άλλοι, έφεραν τον ΑΡΗ σε αυτό το σημείο. Ισως όμως των προβλημάτων που έχει, συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο».

Για το μέλλον του Ρυσίου: «Ο κ. Καρυπίδης δεν ενδιαφέρεται για το Ρύσιο. Είπε να το πάρει ο ΑΣ και αυτός θα βοηθήσει όσο μπορεί, αλλά δεν γίνεται. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας Αρειανός και να το πάρει. Ο κ. Καρυπίδης δεν ενδιαφέρεται για το Ρύσιο και μου το είπε και ο κ. Μαστρογιάννης σήμερα».

Για την σχέση του με τον κ. Καρυπίδη: «Ολα πάνε πολύ καλά. Του χρόνου με είπε ότι θα πάρει πέντε πρώτα ονόματα. Θέλει ο ΑΡΗΣ να ανέβει γρήγορα»

Προτεινόμενα Άρθρα