Αρπαξε την ευκαιρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σταθερός τόσο επιθετικά όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα, στα οποία αναγκάστηκε να προσαρμοστεί μετά τον τραυματισμό του Ραούλ Μπράβο

Ο τραυματισμό του Ραούλ Μπράβο ήταν το στοιχείο που επισκίασε την χθεσινή νίκη του ΑΡΗ επί του Καμπανιακού. Μέσα όμως από αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη, αν μπορούμε να πούμε ότι βγήκε κάτι καλό, αυτό ακούει στο όνομα του Πασχάλη Βουτσιά, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας.

Ο 25χρονος εξτρέμ δεν πρόλαβε καλά-καλά να κάνει ζέσταμα, πριν μπει στο 17′ αντί του Ισπανού, για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Αν και πρόκειται για μία θέση την οποία δεν γνωρίζει, ανταποκρίθηκε αρκετά καλά. Ηταν συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα, κάνοντας μάλιστα δύο σωτήρια τάκλιν σε αντεπιθέσεις του Καμπανιακού. Στον επιθετικό τομέα φυσικά τα πήγε πολύ καλύτερα, με συνεχή ανεβάσματα και καλή συνεργασία με τον Πόι στην δεξιά πλευρά, την οποία ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί αρκετά χθες. 

Ολα τα παραπάνω συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Βουτσιάς άρπαξε με το καλημέρα την ευκαιρία -άσχετα με τον τρόπο που ήρθε αυτή- και αν μιλάμε για εξτρέμ, έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μία καλή εναλλακτική για το δεξί άκρο της άμυνας, από την στιγμή που εκεί υπάρχει μόνο ο Γεωργιάδης και ο Καζναφέρης με την επιστροφή του από την τιμωρία του, λογικά θα προωθηθεί ξανά στην μεσαία γραμμή. 

Προτεινόμενα Άρθρα