Αλλο ομάδα, άλλο… συνονθύλευμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδωσαν απαντήσεις χθες παίκτες και Πρίφτης

Ολόκληρη την εβδομάδα, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, έγινε πολύς λόγος γα το χθεσινό παιχνίδι και ειδικά μετά την βαριά ήττα του ΑΡΗ στην Ποντγκόριτσα, από την Μπουντούσνοστ. 

Η γενικότερη μέτρια εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της περασμένης Τετάρτης, έδωσαν στους «κίτρινους» τον τίτλο του αουτσάιντερ στο χθεσινό ματς. Ισως όχι άδικα, αν συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι η Ενωση διαθέτει πολύ πιο ακριβό ρόστερ. Για την ώρα όμως υπερτερεί μόνο σε μονάδες, κάτι που φάνηκε χθες.

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να αντιδράσει μετά από ένα άσχημο ευρωπαϊκό αποτέλεσμα και μάλιστα το έκανε σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι, απέναντι στην ομάδα με την οποία όπως φαίνεται, θα διεκδικήσουν φέτος την 3η θέση. Παράλληλα φυσικά… ξεγύμνωσε και την νεόπλουτη ΑΕΚ, «έσπασε» το αήττητο της και ουσιαστικά πήρε εκείνη την ψυχολογική ένεση που χρειαζόταν, για να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Η ευχάριστη συγκυρία για την ομάδα, είναι ότι αυτό το αποτέλεσμα ήρθε όχι μόνο μετά την ήττα στην Ποντγκόριτσα, αλλά και πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ούνικς, στο οποίο θα πάει σίγουρα με πολύ καλύτερη ψυχολογία. 

Προτεινόμενα Άρθρα