Ουάιτ: "Μεγάλη νίκη για εμάς και τον κόσμο μας"

από AllAboutARIS

Ο Οκάρο Ουάιτ ήταν ο κορυφαίος του ΑΡΗ μιας και εκτός από τους 20 πόντους του, πρόσφερε στην άμυνα και ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του να πάρει διαφορά από το πρώτο ημίχρονο. Ανταπόκριση από το ΟΑΚΑ: Γιώργος Σπέντζος

Ο MVP του ΑΡΗ μίλησε αποκλειστικά στον LIBERO 107,4 και στον απεσταλμένο του AllAboutARIS.com στο ΟΑΚΑ, Γιώργο Σπέντζο για την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ τονίζοντας αρχικά: “Νιώθω σπουδαία, νιώθω ωραία. Μετά από μάι δύσκολη ήττα, παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Μία μεγάλη νίκη για εμάς αλλά και για τον κόσμο μας” ενώ για την δική του απόδοση μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Μπουντούτσνοστ είπε: “Πάντα προσπαθώ να παίξω καλά. Στον τελευταίο αγώνα δεν ήταν… ο Οκάρο Ουάιτ. Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος από την απόδοση μου την προηγούμενη Τετάρτη. Όλοι θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και το κάναμε”.

Ο Αμερικανός άσος του ΑΡΗ συνέχισε λέγοντας: Συγχαρητήρια σε όλους, στο τεχνικό τιμ, τον ιδιοκτήτη της ομάδας, όλοι πίστεψαν σε εμάς. Κυρίως στους προπονητές μας γιατί μας βοήθησαν να αφήσουμε πίσω την ήττα της Τετάρτης και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο που είχαμε. Τώρα θα επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη με μία μεγάλη νίκη”.

Όσον αφορά το μήνυμα του προς τους φιλάθλους του ΑΡΗ για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ούνιξ Καζάν: “Ελάτε νωρίς θα είναι ένα σημαντικό και συνπαρπαστικό παιχνίδι”

Προτεινόμενα Άρθρα