Τα είπαν οι νομικοί

από AllAboutARIS

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου οι νομικοί του ερασιτέχνη είχαν συνεργασία με τον δικηγόρο του Καρυπίδη κ. Μαστρογιάννη.

Η χθεσινή συνέντευξη τύπου αποτέλεσε μια καλή αφορμή για να τα πουν οι νομικοί του ερασιτέχνη κ.κ  Γρόλλιος, Αργυριάδης, Γιαννόπουλος με τον κ. Μαστρογιάννη, δικηγόρο του Θόδωρου Καρυπίδη που βρέθηκε κι αυτός χθες στη Θεσσαλονίκη. Μετά την υπογραφή του μνημονίου, το βάρος σε νομικό επίπεδο έχει πέσει στην πορεία της εκκαθάρισης καθώς είναι πανθομολογούμενο ότι πρέπει να περατωθεί ως το τέλος της σεζόν.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση της εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα υπάρχει και ένα δικαστήριο μετά από σχετικό αίτημα που έκανε ο Σκόρδας ζητώντας η αρχική τιμή πλειστηριασμού για το Ρύσιο να είναι τουλάχιστον 3εκ ευρώ. Οι τέσσερις άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για το πώς θα χειριστούν το ζήτημα αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να επισπευστούν στο κομμάτι της εκκαθάρισης.

Προτεινόμενα Άρθρα