«Γίνεται καλή δουλειά, καλύτεροι στην συνέχεια»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο πορτιέρε του ΑΡΗ για την νίκη επί του Εορδαϊκού και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα

Την ελπίδα του ότι ο ΑΡΗΣ θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερος στην συνέχεια της χρονιάς εξέφρασε ο Γιάννης Σιδεράκης, με δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην Πτολεμαΐδα.

Ο 27χρονος πορτιέρε αναφέρθηκε στην προχθεσινή νίκη της ομάδας αλλά και στην συνέχεια αυτής και φυσικά στην δική του αγωνιστική κατάσταση.

Για την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στην ενδεκάδα της ομάδας: «Δουλεύω πάρα πολύ στις προπονήσεις. Γίνεται γενικότερα καλή δουλειά και έχω στόχο να βελτιώνομαι συνεχώς, μέσα από τα παιχνίδια να παίρνω ρυθμό και ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε και εγώ και η ομάδα ακόμη καλύτεροι».

Για τον αγώνα με τον Εορδαϊκό και την νίκη της ομάδας: «Ήταν ένας δύσκολος και βαρύς αγωνιστικός χώρος. Όσο περνούσε η ώρα το γήπεδο γινόταν βούρκος. Δείξαμε όμως χαρακτήρα, ψυχή, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και κάτι τέτοια ματς μάς βοηθάνε ψυχολογικά γιατί δείχνουμε ότι και στα δύσκολα είμαστε δυνατοί. Συνεχίζουμε, πρέπει να μαζέψουμε δυνάμεις γιατί έχουμε παιχνίδι την Κυριακή και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί».

Προτεινόμενα Άρθρα