"Υποχρέωση όλων να προχωρήσουμε στην επανεκκίνηση"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Ψηφίδης έκανε λόγο για επανεκκίνηση του Ερασιτέχνη.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ τόνισε αρχικά: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, γιατί πάρα πολύς κόσμος είναι κοντά μας σήμερα. Από παλιούς προέδρους, μεγάλα τοπικά στελέχη της κοινωνίας μας και ανθρώπους που εργάζονται στα τμήματα του ΑΡΗ. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ποδοσφαιρική ομάδα και τα στελέχη της, που βρίσκονται εδώ. Σαν διοίκηση, λυπόμαστε που μπήκαμε περίπου στις 20 Οκτωβρίου, διότο ο χρόνος είναι πολύ σκληρός μαζί μας. Η προσπάθεια αυτή έπρεπε να ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και εμείς, μπήκαμε πολύ αργά. Πρέπει να οργανωθούμε. Αποτελούμε ένα μικρό σύνολο του Αρειανού και θέλω να πιστεύω ότι θα εγαστούμε σωστά, για να πραγματοποιήσουμε μία λαμπρή εκδήλωση στις 25 Μαρτίου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σκοπό της σημερινής εκδήλωσης, λέγοντας: «Σκοπός της σημερινής εκδήλωσης, είναι η επανεκκίνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. 102 χρόνια αυτό υπάρχει και μεγαλουργεί. Ο ΑΡΗΣ είναι ένας από τους πέντε μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χωράς. Είναι υποχρέωση όλων μας, να προχωρήσουμε στην επανεκκίνηση που πρέπει».

Αναφερόμενος στα τμήματα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, ο Γιάννη Ψηφίδης πρόσθεσε: «Το μπάσκετ βρήκε τον δρόμο του και το ποδοσφαιρικό τμήμα οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα. Ο ΑΣ όμως είναι η μάνα του συλλόγου. Αποδέχθηκα την θέση του προέδρου, γιατί νιώθω τιμή όταν μου του ζητούν τα πρόσωπα που έβλεπα μπροστά του», ενώ για τη συνολική δύναμη του ΑΣ ΑΡΗΣ υπογράμμισε: «Η δύναμη του ΑΣ, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι τα 29 τμήματα, 18 αθλήματα, 1900 αθλητές, 56 προπονητές και 123 βοηθοί-εργαζόμενοι τμημάτων».

Για τις υποχρεώσεις του ΑΣ, δήλωσε: «Θα έχουμε μία χρηματοοικονομική μελέπτη για το 2016. Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει πολλά θέματα και προβλήματα. Επίσης, κάθε ΑΣ πρέπει να είναι συνεπής απέναντι στην κοινωνία. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι συνεπής και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ο ΑΣ πρέπει να συμμετέχει και να παράγει πολιτισμό στην περιοχή του.

Σήμερα, δεν γνωρίζουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουμε. Ξέρουμε απλά ότι είναι … βουνό. Ο ΑΡΗΣ όμως πρέπει να επιβιώσει, για αυτό και πρέπει να ανεβούμε αυτό το βουνό. Η μεγαλύτερη πρόκληση που καλούμαστε να ανταποκριθούμε, είναι να καλέσουμε τον κόσμο να επιστρέψει σπίτι του, Για αυτό οργανώνουμε και το νέο γραφείο μελών του ΑΣ. Καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να γραφτεί στα μητρώα του συλλόγου. Οσοι είναι ήδη μέλη σε ΑΣ και ΚΜΑ, θα πληρώσουν μόνο την ετήσια συνδρομή τους. Πρέπει να πετύχουμε τον στόχο των 10 χιλιάδων μελών», ενώ κατέληξε τονίζοντας ότι «δεν θα αργήσει η στιγμή που το γήπεδο θα αποτελέσει το στολίδι της πόλης, με χωρητικότητα 30 χιλιάδων θέσεων».

Για τις υποχρεώσεις του ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο κ. Ψηφίδης είπε: «Ξέρω τις υποχρεώσεις μου. Κατάγομαι από μία πολύ παλιά οικογένεια. Εχουμε ζήσει όλες τις δόξες και τις τιμές που έχει συλλέξει αυτή η ομάδα. Ο ΑΡΗΣ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος σε νίκες τρόπαια, που υπάρχει από την Αθήνα και πάνω».

Προτεινόμενα Άρθρα