Κερδίστε εκπληκτικές κιτρινόμαυρες ζακέτες!(pics)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Φοβερές σε σχεδιασμό και ποιότητα οι "κιτρινόμαυρες" ζακέτες των Ιερολοχιτών Πολυκάστρου με την… εγγύηση του μετρ του είδους Γιώργου Καραγεωργίου

Το AllAboutARIS και οι εκπομπές του στο Libero 107,4 πάντα προσπαθούν να στηρίξουν με όποιο μέσο μπορούν τις κιτρινόμαυρες κοιτίδες διάδωσης της Αρειανής ιδέας, ειδικά στην επαρχία.

Πολλοί σύνδεσμοι ανά την Ελλάδα προσπαθούν με… αίμα στην κυριολεξία να κρατηθούν ανοικτοί κόντρα σε πολλές αντιξοότητες και προβλήματα. Η…τρέλα των Αρειανών ειδικά στην επαρχία καρτά ψηλά την σημαία του ΑΡΗ και πολλές προσπάθειες εξαρτώνται απόλυτα από την διάθεση μιας πλούζας, μιας ατζέντας, μιας φανέλας.

Το…κιτρινόμαυρο Πολύκαστρο έχει την τύχη να φιλοξενεί έναν μεγάλο πυρήνα Αρειανών που προσπαθούν να κρατούν ψηλα την σημαία του συλλόγου. Ο τοπικός σύνδεσμος των Ιερολοχιτών κυκλοφόρησε τις νέες του εκπληκτικές ζακέτες. Πέρα από τον φοβερό σχεδιασμό, είναι δεδομένη η ποιότητα με την εγγύηση του Γιώργου Καραγεωργίουαπό τα Άθυρα, που έχει…ντύσει με απόλυτο επεγγελματισμό ουκ ολίγους συνδέσμους ανά την Ελλάδα εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Το AllAboutARIS εξασφάλισε ζακέτες για τους αναγνώστες και ακροατές του και τις επόμενες μέρες θα κληρώσει και θα…ζεστάνει φίλους του ΑΡΗ με αυτές μέσω της εκπομπής AllAbouutARIS fans με τον Χρύσανθο Τσαλτίδη καθημερινά στο Libero 107,4! Mείνετε συντονισμένοι…

Προτεινόμενα Άρθρα