Ο πάγκος γίνονται… βασικοί

από AllAboutARIS

Ακολουθεί άλλη μια εβδομάδα στους … δρόμους με δυο εκτός έδρας παιχνίδια και η κούραση υποχρεώνει τον Πρίφτη να επεξεργάζεται ένα ροτέισον στον χρόνο συμμετοχής.

Η νίκη επί της Τράμπζονσπορ και η κάλυψη της διαφοράς επανέφεραν την ηρεμία στον μπασκετικό ΑΡΗ που κλυδωνίστηκε ελαφρώς από τις δυο ήττες σε Τουρκία και Αμαλιάδα. Η σεζόν όμως δεν τελείωσε προχθές και ο χρόνος για ξεκούραση είναι περιορισμένος αφού αύριο οι κίτρινοι υποδέχονται την Καβάλα και την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζουν σε δυο εκτός έδρας παιχνίδια Μπούντουτσνοστ και ΑΕΚ. 

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, πλην όμως σκέφτεται και ενα ροτέισον, εκφρασμένο μέσα από το μοίρασμα του χρόνου συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ώστε να αποφευχθεί η καταπόνηση όσων παίρνουν συνήοως περισσότερα λεπτά μέσα στο παιχνίδι. Παίκτες όπως ο ήρωσας της περασμένης Τετάρτης Ζάρας, ο Μούρτος, ο Κοέν, ο Σίμτσακ αλλά και ο Τσούπκοβιτς ενδέχεται αύριο κόντρα στην Καβάλα να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, εφόσον φυσικά δοθεί από την αναμέτρηση τέτοια δυνατότητα.

Προτεινόμενα Άρθρα