"Φτάσαμε κοντά στο να κερδίσουμε τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Έναν μίνι απολογισμό αυτών των πέντε πρώτων αγωνιστικών έκανε ο γκαρντ της Στεάουα Βουκουρεστίου, Αλεξάντερ Ράσιτς. Διαβάστε τι έγραψε για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ.

“Φτάσαμε πολύ κοντά στο να κερδίσουμε τον ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη. Χάναμε με 20 πόντους, αλλά επιστρέψαμε, πήραμε το προβάδισμα, κι ενώ όλα έδειχναν πως θα κερδίζαμε, τελικά δεν πήραμε τη νίκη.

Πιστεύω πως δεν κάναμε αυτό που έπρεπε στις τελευταίες επιθέσεις κάτι που ήταν αρκετό για να μας στερήσει τη νίκη. Κάναμε κάποια λάθη, ο ΑΡΗΣ έβαλε μερικά κρίσιμα τρίποντα. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση της νίκης και να νιώσουμε πιο άνετα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας λίγο περισσότερο. Ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο, ακόμα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ποτέ δεν ξέρεις…!

Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Με μια νίκη επί του ΑΡΗ θα μπορούσαμε αυτή την στιγμή να ισοβαθμούμε στην κορυφή. Απογοητευτήκαμε μετά από αυτή την ήττα, αλλά κρατάμε το γεγονός ότι αντιδράσαμε. Προχωράμε, συνεχίζουμε να παλεύουμε και δεν τα παρατάμε ποτε!” Έγραψε στο blog του στο Eurocup ο Σέρβος γκαρντ.

Προτεινόμενα Άρθρα