Έγινε της…. ανατροπής (2-3)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αν και ήταν πολύ καλύτερος από την FC Serres,τα χρειάστηκε αλλά στο τέλος ο Καπνίδης έδωσε τους τρεις βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά από την δεύτερη Δόξα.

Aπό υγιεινό περίπατο, παραλίγο σε ποδοσφαιρική τραγωδία, αλλά λύτρωση στο τέλος!

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του ΑΡΗ με την ομάδα των Σερρών ενώ είχε όλα τα συστατικά να εξελιχθεί σε μια εύκολη επικράτηση για τον ΑΡΗ λίγο έλλειψε να του κοστίσει την πρώτη ήττα αφού αν και ήταν συντριπτικά καλύτερος, προηγήθηκε στο σκορ, έχασε ευκαιρίες να το καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, από δυο σουτ βρέθηκε ξαφνικά να χάνει στο 65΄ και χρειάστηκε να επιστρατεύσει και τα ψυχικά αποθέματα των παικτών του για να φτάσει τελικά στην ανατροπή και τους τρεις βαθμούς που μάλιστα αυξάνουν τη διαφορά του από τον δεύτερο πλέον Νέστο και την 3η Δόξα στους επτά βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο  η υπεροχή του ΑΡΗ ήταν καθολική αφού οι παίκτες του Αναστόπουλου έδειξαν διάθεση να τελειώσουν γρήγορα το ματς. Η κεφαλιά του Μελισσά στο 7΄ ήταν η προειδοποιητική βολή, στο 19΄ ο Καπνίδης κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ αλλά στο 25΄ από κοντά δεν αστόχησε μετά από το γύρισμα του Ντούνη από τον οποίο ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθετικές προσπάθειες του ΑΡΗ.

Οι κίτρινοι επιδίωξαν να πετύχουν γρήγορα και ένα δεύτερο γκολ, έχασαν ευκαιρίες, πέτυχαν γκολ που ακυρώθηκε με τον κορυφαίο του γηπέδου Ντούνη αλλά πήγαν στα αποδυτήρια με το ρευστό 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία και πάλι του Ντούνη στο 52΄ και ενώ η αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι ο ΑΡΗΣ εύκολα ή δύσκολα θα πετύχαινε ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» το τρίποντο, ήρθαν τα πάνω-κάτω. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο (54΄ και 65΄) με δυο σουτ ο Κρυστάλλης, από το πουθενά τιμώρησε τους κίτρινους που άφησαν κάποιους χώρους πίσω και έκανε την ανατροπή.

Τα γκολ του Κρυστάλλη, σήμαναν καμπανάκι κινδύνου για τους παίκτες του Αναστόπουλου που κυνήγησαν μανιασμένα τη δική τους ανατροπή. Στο 67΄ πάλι από ενέργεια και γύρισμα του Ντούνη, ο Τάτος ισοφάρισε και στο καπάκι ο Ρόβας σημάδεψε το δοκάρι για να γίνει σε χρόνο ρεκόρ η ανατροπή.

Ο Ραούλ Μπράβο στο 77΄ είχε ένα καλό σουτ αλλά ο Καπνίδης στο 84΄ με ωραία κεφαλιά, επανέφερε την καρδιά των φίλων του ΑΡΗ στη θέση της αλλά απένειμε και ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στο ματς, με βάση την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

 Σέρρες FC: Βαταρλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης (50΄ Τάπιτσας), Παυλίδης, Κασμερίδης, Θυμιάτης, Κατσαρός (82΄ Πολυζωίδης), Αγγελίδης, Κρυστάλλης (87΄ Μουτίδης), Ντούγκα, Γεωργιάδης.

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Καλογέρης (77΄ Κυβελίδης), Ιντζίδης, Ροβας Μελισσάς Μπράβο , Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (59΄ Πόι), Καπνίδης (88΄ Τσουμάνης), Τάτος, Ντούνης.

Προτεινόμενα Άρθρα