Βλέπουν τον Κόροιβο σαν βάλσαμο

από AllAboutARIS

Η ήττα από την Μπάνβιτ τροφοδότησε και πάλι τις φήμες για ανάγκη ενίσχυσης στους ψηλούς, η επιμονή του Πρίφτη στο πλάνο και η νίκη στην Αμαλιάδα που θα επαναφέρει την ηρεμία.

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή του ΑΡΗ αφού πρώτα έκανε μια προπόνηση στο γήπεδο της Μπάνβιτ. Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί μάλλον στο γήπεδο του Παγκρατίου και το απόγευμα θα ταξιδέψει για την Αμαλιάδα για τον αγώνα του Σαββάτου. Παιχνίδι το οποίο άπαντες στον ΑΡΗ βλέπουν ως βάλσαμο για τις πληγές που προκάλεσε η ήττα από την τουρκική ομάδα την Τετάρτη. Ήττα που άνοιξε  και πάλι την κουβέντα για την αναγκαιότητα ή μη ενός ακόμη ψηλού στο ρόστερ, και φυσικά την αντικατάσταση κάποιου από τους υπάρχοντες (βλέπε Τσούπκοβιτς).

Ο Δημήτρης Πρίφτης κατά την πάγια τακτική του, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υφίσταται τέτοιο θέμα, συνεχίζει να εμπιστεύεται και να στηρίζει το ρόστερ του και φυσικά τον Τσούπκοβιτς ο οποίος είναι στο επίκεντρο της συζήτησης, ελπίζοντας φυσικά ότι οι νίκες σε Ελλάδα και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ θα δικαιώσουν την επιλογή του. Το παιχνίδι με τον Κόροιβο είναι αρκετά… ύπουλο, θέλει προσοχή και το ροζ φύλλο αγώνα θεωρείται βάλσαμο στην παρούσα φάση αφού ενδεχόμενο στραβοπάτημα μπορεί να ανοίξει έναν νέο κύκλο συζητήσεων για το ρόστερ. Ευτυχώς το παιχνίδι με την Μπάνβιτ δεν άφησε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού…

Προτεινόμενα Άρθρα